Digidexo.com

Hvordan få en rask økning av energi gjennom hele dagen

Hvordan få en rask økning av energi gjennom hele dagen


Følelsen svak hele dagen? Uansett hvem vi er eller hva vi gjør, er det ingen tvil om at alle har hatt ganger hvor de var trøtte og ute av stand til å fungere i løpet av dagen. Det er mange ting der ute som hevder de vil bidra til å øke din energi og gjøre deg mer våken. Vi har sett annonsene på TV og radene av energidrikker i supermarkedet. Du trenger ikke disse dyre energidrikker for å føle seg våken og i live! Her er noen enkle tips for å hjelpe deg til å føle ditt beste hele dagen!

Hvordan få en rask økning av energi gjennom hele dagen

Når du fyller stoffet ned, prøve å spise et stykke frukt. Jeg synes at noe så enkelt som en boks med rosiner gir meg en veldig rask pick-me-up, og at jeg føler meg mye bedre etter inntak av dem. For ikke å nevne, spise frukt er også veldig bra for deg. Du kan også drikke et lite glass fruktjuice hvis ingen annen frukt er tilgjengelig.

Prøv å strekke. Enkle arm og ben strekninger kan få deg i bevegelse og gjør at du føler deg mer levende og våken.

Prøv å gå en tur eller gjør noen andre lett trening. Ta en tur rundt et par blokker i nabolaget ditt, eller gjøre noen lette aerobic øvelser. Komme opp og flytte om er en av de beste måtene å få litt ny energi. Få hjertet til å pumpe og begynne å føle deg bedre!

Hvis ingenting annet fungerer, ikke bruker energidrikker. Energidrikker inneholder koffein og andre ingredienser som potensielt kan la deg følelsen enda verre enn du hadde følt før senere i dag. De vil gi deg en rask økning, men etter et par timer du vil krasje. I stedet prøver noe naturlig - for eksempel en vitamin C supplement av noen type. En jeg vil anbefale er emergenc-C. Det er en velsmakende musserende drikke som inneholder vitamin C og B-vitaminer. Alternativt finnes det andre ting, som Ester-C og andre C-vitaminer. De bør også gi deg et løft. Vitamin C fungerer også å bidra til å styrke ditt immun systerm - så det er en vinn-vinn-situasjon, uten potensial for skadelige effekter som finnes med energidrikker.