Digidexo.com

Matvarer som bidrar til å redusere kroppslukt

Kroppslukt er et faktum av livet. Hver av oss utstråler en unik duft. Det er hvordan hunder kan spore kriminelle og mistet barn. Noen mennesker har mye sterkere dufter enn andre. Dette kan være genetisk eller relatert til hvilke typer mat som de spiser. Hvis du har en sterk lukt, vurdere å spise følgende matvarer for å redusere pungency.

Hvor Body lukt fra

Lukten kroppen produserer kommer fra svettekjertlene. Svette er en metode som kroppen bruker til å skille ut giftstoffer og avfallsstoffer og er en integrert del av god helse. Andre måter kroppen passerer avfallsstoffer og giftstoffer er gjennom urin, avføring og utpust.

Matvarer som inneholder klorofyll Hjelp Reduser kroppslukt

En plantebasert kosthold, i motsetning til et kosthold basert på kjøtt og bearbeidet mat, vil redusere kroppslukt. Dette er fordi plantene inneholder klorofyll og andre fytokjemikalier. Klorofyll er det som gjør planter og grønnsaker sine levende grønn farge. Fytokjemikalier er de andre pigmenter i planter. Ifølge Mike Adams, som er redaktør i Natural News, matvarer som er høyest i disse pigmentene er persille, koriander, selleri og mynte.

Hvordan å innlemme Foods som reduserer kroppslukt i din diett

Persille, koriander, selleri og mynte er trolig ikke maten du spiser hver dag. Men, de er deilig, og det er lett å innlemme dem i kostholdet ditt hvis du ønsker å redusere kroppens lukt den naturlige måten. Først av alt, du ønsker å bruke ferske ingredienser. Alle disse matvarene er billig og kan bli funnet frisk i grønnsaks delen av supermarked eller helsekostbutikk.

Persille og koriander kan spises som en salat grønn. Hver har sin egen distinkte smaken som er en ervervet smak. Bladpersille er utmerket i tabbouleh, en Midtøsten salat som er en blanding av persille, bulgur hvete (eller erstatning brun ris eller quinoa), olivenolje, sitronsaft, løk og salt. Koriander er en fremtredende ingrediens i meksikansk salsa og indisk koriander chutney. Koriander chutney er en matvare du kanskje ikke har prøvd, men det er lett å lage og er en svært velsmakende krydder. Den kombinerer koriander, mynte og ingefær for en smakfull og frisk krydder som smaker godt på kylling, fisk, kjeks eller bønner.

Frisk mynte vokser som et ugress i hagen eller blomsterkasse og gjør deilig og forfriskende te å bidra til å redusere kroppslukt. Du kan kombinere fire eller flere sprigs av mynte med din favoritt teposer i en mugge med kokende vann. Du kan drikke den varm eller kald, med eller uten din favoritt søtningsmiddel.