Digidexo.com

Ernæring tips for å miste vekt

For å gå ned i vekt vellykket og ikke skade helsen din, endre dårlige matvaner i flere livsnødvendige seg. Dette kan gjøres ved å følge ernæring tips for å miste vekt, slik som å spise et utvalg av sunn mat med høyt fiber og antioksidanter. Det innebærer også å kjenne de sunneste måtene å forberede hjemmelagde måltider. Mens spise ute, noe så enkelt som å gjøre en spesiell forespørsel kan hjelpe til med vekttap.

Superfoods

Supermat er gitt tittelen en klasse av matvarer kjent for å være næringsrike kraftstasjoner, siden de inneholder høye nivåer av gunstige antioksidanter, fytokjemikalier og fiber. Hele korn sammen med belgfrukter, frisk frukt og grønnsaker, linfrø og valnøtter anses supermat siden de er fiber-rik mat. Fiber tar lengre tid å fordøye, og er en naturlig appetitt suppressant, noe som betyr at det gir en følelse av fylde. Dette er viktig for ernærings vekt-tap programmer.

Ifølge USDA og American Heart Association, hele korn inneholder havre, hel hvete, bygg, hvete bakterie, brun ris og quinoa. Belgfrukter er linser og bønner varianter. Mørkegrønne grønnsaker er også nærings kraftstasjoner og vil hjelpe til med vekttap. Disse inkluderer brokkoli, asparges, grønne grønnsaker, spinat, grønnkål, Chard og bok choy. Granatepler inneholder det høyeste nivået av antioksidanter av alle frukter, ifølge registrert kostholdsekspert Gloria Tsang. Prøv å erstatte laks, en av de fem beste supermat høy i Omega 3 fettsyrer, for mindre sunn rødt kjøtt.

Drikkevarer

Drikker mer vann under din ernæringsmessige vekttap er et annet tips. Dette fyller du opp uten å legge ekstra kalorier. Substitute sukkerholdige hermetisert drinker for vann eller grønn te. Grønn te øker metabolismen, noe som er et hjelpemiddel til å miste vekt. Ifølge Generation Tea.com, kan de naturlige forekommende polyfenoler finnes i grønn te hjelpemiddel i fordøyelsen av fett. Dessuten er grønn te betraktet som en supermat siden det er høy i antioksidanter. Et annet tips innebærer å erstatte magre meieriprodukter for høyere kalori, fett-laden variasjon.

Matlaging

Hvordan du koker matvarer er viktig. Et annet ernæring tips for å miste vekt innebærer steaming maten. Denne metoden gir minst mulig kalorier, og er den raskeste metoden. Bare være sikker på ikke å dekke mat med smør, ost eller rike sauser når servert. Lær å nyte den uforfalskede smak av matvarer. Grilling og krypskyting er to flere helsebevisste metoder du kan bruke til å lage mat.

Eating Out

Du kan fortsatt spise ute og følge en ernæringsmessig vekt-tap programmet. The American Heart Association foreslår bestiller to lav-kalori forretter i stedet for en hovedrett. Dette bidrar til å spare kalorier, og vil fylle deg opp slik at du ikke vil overspise. Bestill sauser og salatdressinger på siden. Bestill kjøtt grillet, bakt (uten olje), kokes eller dampes. Unngå krem ​​sauser og ordre salsa i stedet. Hvis du ikke ser noe du ønsker på menyen, spør din server. Mange restauranter Velkommen spesielle bestillinger, siden de ønsker å behage kundene.