Digidexo.com

Vekttap spa ferier

Vekttap spa ferier er utformet for å gi deg ernæring og livsstil verktøy å bruke da de kom hjem, ikke opptre som "fett leirer" for hurtig vekttap. Programmene tilbys ved mange spa variere fra noen dager til mer enn åtte uker. Du kan forvente å miste litt vekt på spa retrett, men målet på de fleste bedrifter er langsiktig vekttap suksess. Fagfolk overvåke hvert aspekt av din livsstil endring på disse spas.

Konsultasjon

Planlegg en privat konsultasjon med fagfolk på vekttap spas. Konsulenter møte med deg og tilpasse en helse og velvære diett som passer dine mål. Regimet skissert av profesjonelle konsulenter inkluderer tidsplanen du vil følge i løpet av tidspunktet for besøket. Canyon Ranch Livet Enhancement Senter staber leger, ernæringsfysiologer, mosjon fysiologer, bevegelse terapeuter, livet ledelse terapeuter, en helbredende energi utøver, og andre sertifiserte og lisensierte helsepersonell.

Ernæring

Vekttap spas fungere riktig porsjon sunne måltider for folk som bor på feriesteder. Mange spas har spesialisert måltid planer hvis du lider av sykdommer som diabetes og hjertesykdommer. Ernæringsfysiolog gir deg verktøy for å forberede raske, sunne måltider når du kommer hjem. Hilton Head Health Vekttap retrett i South Carolina har matlaging demonstrasjoner og workshops på anlegget sitt. Du lærer hvordan du kan gjøre sunne erstatninger i dine favorittoppskrifter. De har også Smart Handlevogn økter hvor du lærer hvordan du handler for stifter og krydder for din pantry og kjøleskap og gjøre sunne valg når du går nedover dagligvarebutikk midtgangen. Se etter vekttap spas som følger retningslinjer fastsatt av American Heart Association og American Diabetes Association.

Fitness

Du får personlig fitness instruksjon på vekttap spas. Du bør aldri gå lei fordi fitness aktiviteter inkluderer innendørs og utendørs aktiviteter. Canyon Ranch, i Tucson, Arizona, utnyttet fjellterreng, og skaper en rekke stier for fotturer, sykling, fjellklatring og fitness walking. Fitness fagfolk vurdere din kondisjon for å skape en utfordrende, men passende jump-start programmet. Du kan planlegge personlige treningsøkter på spa. Treningsprogrammet du begynner på spa er din blåkopi når du kommer hjem.

Stress Management

Møt med sertifiserte og lisensierte terapeuter på spas. Disse fagfolk ser på de psykologiske årsakene til overspising og gi deg verktøy for å håndtere stressende situasjoner som utløser overspising. The Red Mountain Resort og Spa i St. George, Utah, tilbyr Re-energigivende vekttap program som inkluderer en økt med en life coach og en sunn emosjonell spising hendelsen. Spas gi andre stress-lindrende fasiliteter som massasje og andre spa-behandlinger.

Gruppe Sessions

Vekttap spas oppfordrer deg til å delta på gruppetimer til å samhandle med andre gjester som også prøver å gå ned i vekt og starte en sunn livsstil. Spa Hilton Head har interaktive gruppediskusjoner som inkluderer diskusjoner om stress, selvødeleggende tanker og atferd, overvinne hindringer som forårsaker overspising, kroppsbilde, sosialt press for å spise og forebygging av tilbakefall. Disse gruppene fremme redelig diskusjon blant deltakerne. Noen vekttap spas gi nettfora å bruke etter oppholdet er over, og du kommer hjem.