Digidexo.com

Slik Cure Diaré og sur mage

Diaré og en sur mage vanligvis ikke er grunn til alvorlig bekymring og oftest gå bort på egen hånd i én til fem dager. Diaré og en sur mage vanligvis er forårsaket av viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa. Men det er flere billige, Hjemme alternativer som kan lindre magesmerter, gjør avføringen mindre vassen og bidrar til å kontrollere diaré.

Slik Cure Diaré og sur mage

Slik Cure Diaré og sur mage

•  Identifiser kilden til diaré eller sur mage. Magesmerter og diaré vanligvis er forårsaket av den felles omgangssyke, matforgiftning eller gass. Når du har identifisert kilden til diaré eller sur mage, kan du begynne å behandle den.

over-the-counter medisiner som Pepto-Bismol og Imodium kan bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av diaré og lette magekramper og smerter. Hvis din sur mage er forårsaket av gass, prøve over-the-counter anti-gass medisiner som Gas-X og Mylanta. Hvis du mener at diaré eller sur mage er forårsaket av en bakteriell infeksjon eller en parasitt, kontakt legen din.

Unngå visse matvarer og væsker. Melk og andre meieriprodukter kan gjøre diaré og en sur mage verre, som kan alkohol, koffein, fet mat og kunstige søtstoffer. Også unngå mat med høyt fiber.

Følg Brat kosthold. Personer med diaré kan være lurt å holde seg til bananer, ris, epler og toast, som er mat alternativer som vanligvis ikke forverre diaré. Ingefær te kan også lette magesmerter og kramper assosiert med diaré.

Kontakt legen din hvis diaré eller sur mage varer mer enn fem dager; om det er blod i avføringen; Dersom avføringen er svart, fet eller overdrevet illeluktende; eller hvis du har feber over 101 grader. Legen din vil være i stand til å foreskrive sterkere medisiner eller for laboratoriearbeid for å finne ut om det er en mer alvorlig underliggende årsak mage woes.

Hint

  • Kontakt legen din hvis diaré eller magesmerter varer mer enn to dager i et barn.