Digidexo.com

Tips om hvordan å miste vekt Fast

Fedme er på vei oppover over hele verden, og er en stor bidragsyter til forhold som hjertesykdom, slag og diabetes. Å miste vekt kan være svært vanskelig, og når du prøver å gå ned i vekt, mange bekker små. Uansett vekttap metoden, er det noen generelle tips som kan hjelpe deg å miste vekt raskt.

Spis frokost

Når stoffskiftet er treg, ikke kroppen ikke forbrenner kalorier også. For å øke stoffskiftet, spise frokost etter våkner. Kroppen din vil starte prosessen med fordøyelsen, og dermed øke stoffskiftet. Protein og komplekse karbohydrater brenne saktere enn enkle karbohydrater og vil hjelpe stoffskiftet holde høy mye lengre. Protein kan finnes i kjøtt, nøtter, ost og egg. Komplekse karbohydrater finnes i store mengder i frukt og grønnsaker. Enkle karbohydrater er oftest i form av sukkerholdige eller bearbeidet mat og høye kalori drikker. Spis en frokost høy i protein og komplekse karbohydrater daglig for å øke energi og metabolisme.

Drikk vann

Bor hydrert er svært viktig i kampen mot vektøkning. Vann er nødvendig for optimal leverfunksjon, og uten at det, ikke er i stand til å behandle fett så effektivt leveren. Vann hjelper også til å fylle magen og stoppe deg fra overspising samt hemme falske sult signaler som ofte sendes til hjernen når kroppen blir dehydrert. I tillegg, ifølge USA Today, vil dieters som drikker vann i stedet for sukkerholdige drikker mister fem ekstra pounds per år. Konsumere minst 2 liter vann daglig for sunn vekttap.

Telle kalorier

Kvinner bør spise mer enn 1800 kalorier per dag hvis de er stillesittende, 2000 hvis moderat aktiv, og 2200 hvis aktiv. Kaloriinntak for menn er noe høyere på 2400 for stillesittende menn, 2800 for menn som er moderat aktiv og 3000 for aktive menn. Disse anbefalinger, kan variere noe avhengig av høyde, vekt, alder og aktivitetsnivå. Siden en kilo fett er 3500 kalorier, må du redusere kaloriinntaket med minst 500 per dag for å miste en kilo fett per uke. Hold en journal og registrere daglige kaloriinntak og justere etter behov for å gå ned i vekt.