Digidexo.com

Aerolizer inhalator Informasjon

Den komplette merkenavn for Aerolizer inhalator er Foradil Aerolizer. Denne medisinen er foreskrevet for å bekjempe innstramming av musklene i luftveiene assosiert med astma, slik at pasienten til å puste lettere.

Viktig info

I motsetning til enkelte astmamedisiner, er Foradil ikke brukes til å lindre astmaanfall, men for å hindre dem. En separat medisiner eller inhalator er nødvendig for å lindre symptomene på et astmaanfall som det forekommer.

Usage

Foradil Aerolizer inhalatorer er annerledes enn de fleste andre inhalatoren medisiner i at medikamentet ikke er plassert inne i inhalatoren i seg selv, men i kapsler som er satt inn i brønnen på Aerolizer. Inhalatoren pierces kapselen og medisinen inhaleres.

Side Effects

Som med alle medisiner, kan bivirkninger oppstå mens du bruker Foradil, for eksempel magesmerter, ryggsmerter og munntørrhet. Kontakt legen din dersom disse bivirkningene ikke går bort eller endre i intensitet.

Forholdsregler

Foradil skal brukes to ganger daglig, og overdreven bruk kan føre til hjerteuregelmessigheter. Pasienter med hjertelidelser eller høyt blodtrykk bør snakke med sin lege før du bruker denne medisinen.

Legemiddelinteraksjoner

Visse andre medikamenter kan interagere med Foradil, eventuelt endring av effektiviteten av medisinen. Disse inkluderer antidepressiva, betablokkere og vanndrivende.