Digidexo.com

Hvordan bruke urter for å behandle astma

Hvordan bruke urter for å behandle astma


Astma er en lidelse som fører til at luftveiene til lungene for å bli hindret. Det er anslått at 4 prosent av den amerikanske befolkningen lider av astma, noe som kan føre til smertefulle bryst spasmer og en stram følelse i brystet. Du har kanskje problemer med å puste eller starte tungpustethet. Den primære årsak til astma er ukjent; men det kan utløses av allergi, angst, trening, stress og frykt. Den viktigste formen for behandling for astma er inhalatorer og pusteterapi. Men det er et naturlig alternativ til behandling av astma. Urter som hvitløk og Primrose olje kan være nyttig for å forebygge betennelse og oppmuntre avslapning av essensielle muskler. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter til å behandle astma symptomer

•  Slapp av bronkial glatt muskulatur med lobelia. Denne urten er veldig kraftig. Sporadisk bruk bør gi de ønskede effekter.

Eliminer brystet lunger ved å bruke mullein olje. For øyeblikkelige effekter, ta mullein olje i en te eller i juice form.

hindre betennelser i luftveiene ved å ta hvitløk. Den aktive ingrediensen i hvitløk er alliin. Det er et kraftig antibiotika som undertrykker enzymet som er ansvarlig for betennelse.

Ta kyolic som et alternativ til hvitløk. Selv kyolic har de samme anti-inflammatoriske egenskaper som hvitløk, det er luktfri og kommer i tablett, kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Bruk Primrose olje, også kjent som nattlysolje, for å bekjempe betennelser. Primrose olje inneholder essensielle fettsyrer som trengs i produksjonen av prostaglandiner.

Se mer om astma, inkludert hvordan å behandle den med urter, ved å betale et besøk til "Cleveland Clinic Health Information Center" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan plukke opp et bredt utvalg av urter for å behandle astma hos din lokale helsekost butikk. Prisen for enkelt urter vil avhenge av hvor sjeldent et gitt urt er og hvordan det ble dyrket. De fleste urter er billig å moderat priset. Du kan også søke etter de urtene du ønsker på nettet.
  • Mens naturmidler kan være nyttig i å kontrollere astma, bør de aldri brukes i livstruende situasjoner. Hvis du har astma og erfaring kortpustethet, tetthet i brystet hulrom, bevisstløshet eller pustevansker, ringe legen din umiddelbart eller dra til sykehuset.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.