Digidexo.com

Hvordan er Cayenne Pepper brukes i alternativ medisin?

Hvordan er Cayenne Pepper brukes i alternativ medisin?


Cayenne pepper er en shrubby tropisk flerårig urt med løvtre grener. Blomstene blir hengende blomster. Frukten av cayenne pepper anlegget er faktisk et bær. Det viser fra rødt til oransje til gult som planten modnes.

Aktiv ingrediens

Capsaicin er den aktive ingrediensen i cayenne pepper. Det er en kraftig stimulerende som forårsaker øynene til vann og tungen til å brenne ved kontakt.

Ekstern

Cayenne pepper kan gjøres om til et omslag for å varme opp kald hud og smertefulle ledd. Det fungerer å irritere huden som forårsaker en økning av blodstrøm til området. Komprimerer anvendes som en behandling for revmatisme, betennelser, sår og sår.

Intern

Cayenne pepper hjelpemidler fordøyelsessystemet ved å stimulere produksjonen av spytt og mage juice. Det er også en behandling for gass, diaré og astma.

Sår hals

Bland 1 ts. cayenne pepper med en kopp varmt vann og gurgle å hjelpe en sår hals.

Tannpine

Suge en bomullsdott i cayenne pepper olje og legg den på et hulrom for å lindre smerte. Denne behandlingen fører til en brennende følelse i starten, men så går raskt unna.

Advarsel

Høye orale doser av cayenne pepper kan forårsake alvorlige magesyke og mulig nyreskader. Overdreven utvortes bruk kan forårsake eksem og hud blemmer.