Digidexo.com

Den beste behandling for Joint Pain

De beste behandlingene for leddsmerter er vekslende anvendelser av varme og is til de berørte felles, mild trening for å holde kroppen aktiv, og hvile. Hvis du ikke er allergisk mot ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, over-the-counter produkter som Tylenol, Advil og Motrin er egnet for midlertidig lindring. Følgende behandlinger er nyttig for mild leddsmerter forbundet med leddgikt, men bør ikke anses som en erstatning for skikkelig medisinsk behandling for alvorlig leddsmerter.

Varme og kalde terapi

Bruk en varm komprimere på det såre området, eller en ispose til smerten avtar. Lag din egen varm komprimere ved å dyppe et håndkle i vann og vri ut overflødig vann. Sett fuktig håndkle i en mikrobølgeovn-safe container og varme den i to til tre minutter, eller til varme. Vær forsiktig når du fjerner håndkle, og ikke sette den på huden før det er en behagelig temperatur. En elektrisk oppvarming pad gir de samme fordelene som et varmt håndkle, men vær forsiktig når du bruker en. Det er fare for å brenne huden hvis den blir stående på i lengre perioder. Det bør brukes i 20 til 30 minutter av gangen. Ved bruk av kald pakke, pakk den i en ren klut eller t-skjorte for å unngå direkte kontakt med huden. Din kaldt omslag bør bare brukes i 10 til 20 minutter. Varme og is terapi bidra til å lindre hevelse og ømhet, og bør brukes straks etter trening og innen 48 til 72 timer etter at det oppstår smerte.

Daglig Trening

Trene i minst 30 minutter daglig vil holde leddene i bevegelse og hindre stivhet. Foruten aerob trening, fysisk aktivitet utført i minst 15 minutter vil gagne kroppen din. Strekk i 10 minutter daglig for å styrke muskulaturen og redusere muligheten for skade under trening. Hvis du ikke klarer å trene i 30 minutter om gangen, bryte opp rutine og trening i fem til 10 minutter om gangen i løpet av dagen.

Rest

Kroppen din trenger for å komme seg fra anstrengende aktivitet, så la kroppen din til å hvile etter å ha utført vanskelige oppgaver. Øv pusteøvelser for å lindre leddsmerter ved å puste dypt inn i tre sekunder og pust ut i tre sekunder. Fortsett denne i opptil 20 minutter for å lindre stress og sårhet.