Digidexo.com

Hvordan å gjøre Bruce Lees Alternative Splits Exercise

Alternative splittelse krever hurtighet, smidighet, styrke og balanse. De ble utviklet av martial arts legende Bruce Lee som en del av hans personlige disiplin, Jeet Kune Do, som grovt oversettes som "Bruke ingen måte så måte, har ingen begrensning som begrensning." Selv om det kan synes å innebære en veldig fri tilnærming til trening, Lees treningsøkter var presise og intense. Alternative deler er en effektfull trekk, så det er viktig å holde knærne justert over tærne for å unngå skade.

Hvordan å gjøre Bruce Lees Alternative Splits Exercise

•  Stå med føttene skulder bredde hverandre, og pass på at knærne er på linje med tærne. Slå knærne inn eller ut ved utføring av dette trekket kan vri eller forstuing dem, så formen er viktig.

Plasser hendene på hoftene og trekk navlen inn mot ryggraden din, kontrahering magemusklene.

Step fram med høyre fot, holde bena nesten rett. Bøy knærne akkurat nok til at du kan hoppe.

Hopp rett opp og bytte plasseringen av bena i luften. Hold abs stramt og skuldrene nivå for å bidra til å opprettholde balansen.

La knærne bøyes litt når du lander for å absorbere støt. Gjenta, bytter ben igjen, slik at du lander med høyre fot foran. Dette teller som en repetisjon.

Ta et sekund å stramme magemusklene og sette din balanse, deretter gjenta. Begynn med ett sett med åtte til 10 repetisjoner og holde øke antall repetisjoner og sett til du kan gjøre tre sett med 10 til 12 representanter hver.

Hint

  • Øke vanskelighetsgraden ved å bøye ryggen kneet til din foran låret er parallelt med gulvet før du hopper.
  • Du må aldri låse knærne når du lander, eller du kan alvorlig skade dem.