Digidexo.com

Dietter for diabetiker nyresykdom Personer

Ifølge opplysninger fra det medisinske nettstedet Medline Plus, er diabetes en sykdom karakterisert ved kroppens manglende evne til forvalte sine blodsukkernivået. Heldigvis kan diabetes behandles gjennom samsvar med en carb-diett. Situasjonen blir mer komplisert, men hvor diabetes er kombinert med nyresykdom. Nyresykdom bærer med seg sin egen type kosttilskudd restriksjoner, som krever nøye balansering å balansere dine nyre slanking innsats mot dine diabetes mål.

Nedsatt Slanking

Nyre dietter ikke er uttrykkelig knyttet til diabetiker slanking på noen måte, blir anbefalt for personer som har nedsatt nyrefunksjon. Likevel er det mulig for en person å ha både diabetes og nyresykdommer samtidig, nødvendiggjør en duell-diabetiker og nedsatt kosthold. Nedsatt kosten betyr begrense forbruket av de følgende typer mat: protein, natrium, kalium og fosfor. Ifølge opplysninger fra Medline Plus, bør du begrense daglig protein inntak til bare 0,6 g per kilo kroppsvekt (som kan oversettes til om lag 40 til 60 gram protein per dag). Oppnå dette ved å begrense forbruket av kjøtt og meieriprodukter, mens nøye teller protein gram fra andre kilder for å unngå avvik over grensen. Natrium bør begrenses til mindre enn 2000 mg per dag, som kan oppnås ved å unngå bruken av bordsalt og alltid å kjøpe frisk (ikke pre-fremstilt eller hermetisert) mat i butikken, som sistnevnte har en tendens til å ha en betydelig mengde lagt natrium. Begrense kalium og fosfor innebærer noe mer komplisert enn å unngå visse matvarer, for eksempel: meieri, nøtter og mutter Butters, lever, sardiner, mykt godteri (f.eks karamell), øl, sjokolade, brokkoli, bananer, appelsiner, rosiner, tomater, aprikoser, poteter og kaffe.

Diabetiker Slanking

Ifølge opplysninger fra Medline Plus, betyr diabetiker slanking kontrollere hvilke typer karbohydrater som du forbruker for å unngå skyter blodsukkeret til noen urimelig grad. Dette betyr å spise sakte fordøyd karbohydrater som hele korn, frukt og grønnsaker - så lenge de ikke er ellers begrenset av rammen av ditt renal kosthold. Eksempel elementer som oppfyller både en diabetiker og nedsatt kosthold inkluderer følgende: epler, brun ris, bønner, agurk, hel hvete nudler og pasta, pærer, druer, kirsebær, hele hvete brød og korn, havre, løk og salat. Kombiner disse elementene med en liten mengde protein (for å være i samsvar med nedsatt diett) og en moderat mengde umettet fett (via oljer, nøtter og frø) til å formulere en plan som er i samsvar med behovene til både diabetes og nyre slankere.