Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Med Protein

Hvordan å miste Belly Fat Med Protein


Hvem ville ikke like å ha en meislet sett med seks-pack abs? En flat mage er et tegn, ikke bare av atletiske og skjønnhet, men også av god generelle fysiske helse. Selv om ikke alle er født med en fantastisk vaskebrett, alle kan ta skritt for å bidra til å redusere sta magen fett. I tillegg til trening, en godt balansert kosthold som inneholder protein kan bidra til å redusere magefett og avsløre den flatere mage innenfor.

Hvordan å miste Belly Fat Med Protein

•  Vurdere hvor mye magefett du ønsker å miste. Mål midjen din med et målebånd og, hvis mulig, få en kroppsfett måling innhold på ditt lokale treningsstudio.

Kjøps mat med høyt protein. Foods høy i protein inkluderer kylling, fisk og bønner. Hvis få muskelmasse er også et mål, husk å spise 1 g protein per kilo kroppsvekt per dag. For effektiv fett tap, spise 4-6 små måltider om dagen i stedet for tre store.

Reduser fett og tom-kaloriinntaket. Mens du spiser mer protein vil bidra til å redusere magefett, stadig tar i tomme kalorier i elementer som brus eller fett fra fast food måltider kan stoppe fremgangen din.

Spor framgangen din og justere etter behov. Hold en detaljert mat journal over alt du spiser. Inkluder mengden protein og sammenligne med din hastighet på fett tap og justere mengden protein du spiser hver dag om nødvendig.

Hint

  • Hvis klarert av legen din, legg vekt og kardiovaskulær trening for å hjelpe deg i din innsats for å miste buk fett.
  • Rådfør deg med en lege før du tar fatt på noen trening og / eller kosthold regime.