Digidexo.com

Grunner til at dietter fungerer ikke

Grunner til at dietter fungerer ikke


Hvis du noen gang har forsøkt å gå på en diett før, har du allerede vet hvor vanskelig det kan være å følge. De som forsøker å få sunnere ved å følge en streng måltid plan kan lykkes i første omgang, men over tid som de får vekk fra vaner, deres innsats ender opp med å bli alt for intet. For å gjøre permanente forbedringer for helsen din, fokusere på å endre din generelle livsstil heller enn å prøve ut den nyeste populær diett.

Dietter føre til tretthet

Diett planer vanligvis krever at du forbruker langt færre kalorier enn kroppen din trenger for å gi energi til å komme gjennom en dag. Selv om en øvelse plan er ikke alltid innlemmet i dietter, de som gjør funksjonen øvelsen krever at du trene hardt på en mage som er praktisk talt tom. Med eller uten utøvelse, å spise for få kalorier resulterer i en utmattet dieter ved slutten av dagen.

Dietter Ignorer Exercise

Å leve en virkelig sunn livsstil, må du kombinere spise riktig med regelmessig mosjon. Noen diett planer ignorere helt fri, mens atter andre anbefale det, men ikke klarer å understreke viktigheten av det. En diett strengt basert rundt ernæringsmessige valg kan fungere for en begrenset tidsperiode, men for å holde vekten av og få kroppen i sin topp stand, er regelmessig mosjon uunngåelig.

Dietter å tilby midlertidig Solutions

Et stort antall "kjepphest" dietter eksisterer som fokuserer på å eliminere en hel matvaregruppe fra deg kosthold. Etter disse dietter kan hjelpe deg å kaste noen pounds raskt, men dine sjanser for å holde vekten nede er slank, fordi alt du virkelig lært ved å følge dietten var hvordan å gå ned i vekt ved å unngå at én type mat. På lang sikt, derimot, er det nesten umulig å fortsette disse vanene, og når du gir dem opp, kommer vekten tilbake.

Dietter frata deg

Hvis du følger en diett strengt, sjansene er det vil si alle dine favoritt mat er utenfor grensene for godt. Sette regler med hensyn til type mat du har lov til å spise bare gjør de forbudt mat mer attraktive enn de var tidligere. Når tiden endelig kommer at du gir etter for din lengsel, komme tilbake på programmet er enda mer utfordrende. Å gjøre et løfte om å aldri spise noen av dine favoritt mat igjen er urealistisk, og bare gjør at du føler fratatt.