Digidexo.com

Hvordan diett som Oprah

Hvordan diett som Oprah


OPRAH WINFREY er en media drivkraft som er nesten like kjent for sine yo-yo-slanking kamper som for hennes arbeid i bransjen. Ikke desto mindre, har Oprah opprettholdt en sunn og slank størrelse i mange år, og du kan også med hennes enkle slanking triks.

Hvordan diett som Oprah

Få hennes diett

•  Slutte å spise etter 19:00 om natten, som er en av reglene Oprah holder uten å lykkes. En tidligere ivrig natta snacker, innså Oprah som rett og slett stoppe besøk til kjøkkenet etter kveldstimene hjulpet henne å opprettholde en slankere størrelse.

Start Bob Green "det beste livet Diet" og følge hans spising råd. Oprah virkelig begynte veien til balansert vekttap etter å ansette Bob Green har et personlig velvære coach, og du kan stjele de samme triks fra sin kost bok og tilhørende journal.

Unngå "hvite matvarer" som inneholder hvite eller behandlet ingredienser, som for eksempel hvitt mel, brød, sukker og salt. Oprah begynte shunning hvite matvarer og velge hele korn karbohydrater, brun ris og rikelig protein i stedet.

Følg 21-dagers detox ligger i boken "Quantum Wellness", som Oprah slår til når måtte helle ut og refokusere hennes kosten plan. Ved å eliminere kilder til gluten, sukker, alkohol, koffein og alle kjøttprodukter, er Oprah stand til å forstå hvilke matvarer kroppen hennes virkelig trenger og som hun virkelig nyter.

Eliminer kjøttprodukter fra din diett som Oprah, en selv bearbeidet kjøtt lover, selv om det virker umulig i begynnelsen. Oprah klarte å velge vegetariske kjøtterstatninger (som falske bacon og pølse), bønner, nøtter, frø og tofu i stedet for melk, egg eller kjøtt.