Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?


Vekt-tap er en nasjonal besettelse i USA, der fedme har nådd epidemiske proporsjoner. Som et resultat, er nye diett planer markedsført med regularitet. Men de har en tendens til å fokusere på langsiktig vekttap, med en hastighet på 1 til 3 pounds en uke. Å miste vekt raskt, som for eksempel å bli klar for et bryllup eller andre spesielle anledninger, krever en annen tilnærming. En utprøvd plan er kjent som Alabama 3-Day Diet og det resulterer i tap av opptil 10 pounds i tre dager, ifølge diett gjennomgang ressurs My Lifestyle Diet, der 82 prosent av leserne sier de likte sine resultater. Men, advarer My Lifestyle Diet, vekten tapt er vann vekt og langvarig bruk av dietten kan bære helserisiko.

Hvordan kan jeg miste vekt raskt i tre dager?

•  Spis 1/2 grapefrukt eller drikke et glass grapefruktjuice til frokost på den første dagen. I tillegg spiser ett stykke ristet brød med en spiseskje peanøttsmør. Drikke svart kaffe eller te. Til lunsj, spise 1/2 kopp tunfisk med en skive ristet brød og svart kaffe eller te. Til middag spiser 3 gram av noe kjøtt med en kopp snittebønner, en kopp gulrøtter eller rødbeter, 1 lite eple og en kopp vaniljeis.

Spis en hardkokt egg og en skive ristet brød til frokost på den andre dagen, sammen med 1/2 banan og svart kaffe eller te. Til lunsj, spise en kopp cottage cheese eller 1/2 kopp tunfisk, sammen med 5 stk salte kjeks. Til middag spiser to pølser med en kopp kål eller brokkoli, 1/2 kopp gulrøtter eller nepe greener, 1/2 banan og en kopp vaniljeis.

Spis en hardkokt egg og en skive ristet brød til frokost på den tredje dagen, sammen med svart kaffe eller te. Til lunsj, spise en skive cheddar cheese, 5 stk salte kjeks, en liten eple og svart kaffe eller te. Til middag spiser en kopp tunfisk med en kopp gulrøtter eller rødbeter, 1 kopp grønne bønner eller blomkål, en kopp honningmelon eller 1 lite eple, og en kopp vaniljeis.

Drikk litt vann i løpet av dagen, men ikke mye. Eksperter sier dietten lykkes fordi det hjelper deg å kaste vann vekt raskt. Derfor vil drikke for mye vann undergrave resultatene. Men ikke drikker noe vann kan føre til dehydrering.

Vær oppmerksom på diett restriksjoner. Ikke bruk den i mer enn 3 dager om gangen. Etter det, gå tilbake til normalt kosthold, men klarer kalorier nøye for å holde av den vekten du har tapt. Hvis du vil fortsette å gå ned i vekt, begrense deg til 1500 kalorier om dagen i fire dager, deretter tilbake til Alabama 3-Day Diet for en annen syklus. Deretter gjentar den fullstendige syklus to ganger til. Ved å gjøre det, hvis du er overvektig, kan du miste opptil 40 pounds i en måned. Normale, friske mennesker som er overvektige kan vanligvis mister ca 20 pounds i en måned på planen.

Hint

  • For best resultat, koker kjøtt ved hjelp av en matlaging spray og damp grønnsakene dine.
  • Er du i tvil om din generelle helse, konsultere legen din før du starter denne dietten.