Digidexo.com

Hvordan Loose 2-4 inches av midjen din

Hvordan Loose 2-4 inches av midjen din


Hundrevis av crunches og leg heiser ikke kommer til å hjelpe deg å oppnå en mindre midje, men fettreduksjonen vil. Når du får fett, kan du ikke finne ut hvor det kommer til å bli lagret. Det samme gjelder for å miste fett. For å redusere fett fra alle kroppsdeler, må du fokusere på hele kroppen. Når kroppen begynner å redusere i fett, vil magen kaste inches også.

Hvordan Loose 2-4 inches av midjen din

•  Få et håndtak på stressnivået. Øv dyp pusting og meditasjon for å opprettholde en avslappet tilstand. Konstant økt stressnivå stimulerer frigjøringen av stresshormonet kortisol i kroppen din. Kortisol er knyttet til cravings for usunn fetende mat og vektøkning, spesielt rundt midjen.

Rydd opp matvaner. Unngå høy-kalori-og fettrike matvarer som gjør deg opp i vekt. Fjern usunn mat fra hjemmet ditt. Aksje opp på grønnsaker og frukt. Få omega-3 fettsyrer fra fisk som laks og tunfisk. Spis havregryn, brun ris og hele korn brødet for fiber. Drikk vann i stedet for alkohol og sukkerholdig brus, som er lite næringsstoffer og høy i kalorier.

Spis et lite måltid hver tredje time for å holde stoffskiftet aktivert. Forbruker fem eller seks små måltider i løpet av varigheten av dagen. Hyppig spising gir kroppen din med konsistent energi og gjør at du føler deg mindre fratatt, noe som resulterer i færre cravings.

gå, løpe, sykle eller svømme for å øke stoffskiftet og spikke bort kroppsfett. Gradvis øke din fysiske aktivitet. Start med å trene 20 minutter, tre dager per uke, og øke dette til 45 minutter, fire dager per uke som du blir sterkere. Unngå kjedsomhet ved å bytte den opp og deltar i gruppe sport eller aerobicklasser. Bruk en øvelse DVD hvis du ikke ønsker å forlate huset for treningsøkten.

Styrke tog på to dager i uken for å øke muskelvevet. Muskler aktivere stoffskiftet selv når du ikke trener. Arbeide alle de store musklene i kroppen din med sammensatte øvelser som lunges, knebøy, push-ups og benk dips. Inkluderer en rekke mage øvelser for å stramme magen muskler. Utføre sit ups, reverse crunches, sykkel crunches og planken trening.

Suck i magen for å redusere inches av midjen din. Suger i magen rettet mot de tverrgående magemusklene, som holder midjen din sammen som et korsett. Pust ut gjennom munnen og trekke magen innover. Hold magen sugd inn, men puster som du vanligvis gjør. Hold sammentrekningen i 20 sekund i den første uken, i 40 sekunder i den andre uken og 60 sekunder under den tredje uken. Utføre tre sett med denne øvelsen på tre nonconsecutive dager, hver uke.

Hint

  • Få legen din godkjenning før du starter en ny øvelse diett eller diett.