Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fett Klumper

Hvordan bli kvitt fett Klumper


Bli kvitt fett i kroppen din tar trening og enda viktigere, et sunt kosthold fylt med frisk frukt, grønnsaker og korn. En lav-fett diett vil oppmuntre vekttap i hele kroppen. Selv om du ikke kan målrette en del av kroppen til å gå ned i vekt, mens resten av det forblir den samme, kan du gå ned i vekt i hele kroppen slik at det ser og føles mer tonet og sunn dag for dag.

Hvordan bli kvitt fett Klumper

Hvordan å miste fett Klumper

Endre din diett for å være en som er lav i fett og høy i fiber. En diett som består av magert kjøtt, nøtter, grønnsaker og fiber er ansett som en lav-fett diett som hjelper til å skylle kroppen for giftstoffer, inkludert overdreven vekt. Denne typen diett er som bidrar til fett Shedding og samlet vekttap. Mange ernæringsfysiologer og dietitians kreditt diett for å være opp til 70 prosent av grunnen til at folk mister vekt, ifølge WebMD. Derfor, uten et godt kosthold, kan du trene mye, men se litt forskjell. Ved å spise fornuftig og sunt, vil du begynne å føle en positiv forskjell umiddelbart, og se resultatene i løpet av få uker.

Sørg også for å drikke rikelig med vann for å skylle ut systemet når du begynner den nye kosten. Dette vil bidra til å fjerne giftstoffer som gjør at du begjærer mat som er dårlig for deg, og hjelper også skylle fettet ut av systemet.

Begynn en konsekvent cardio trening plan. Prøv minst tre dager i uken for å trene 30 minutter om dagen. Du kan gjøre øvelser som jogging, svømming, hastighet gange eller ved hjelp av elliptiske i intervaller. Med andre ord, hvis du var å jogge, ville du jogge i fem minutter, gå i ett minutt, deretter jogge i fem minutter før 30 minutter er utløpt. Intervalltrening har vist seg å være den mest effektive måten å gå ned i vekt raskt fordi det sjokkerer kroppen til å bruke lagret fett for å holde energien oppe, derfor brenner ekstra fett du vil miste, i henhold til "The New York Times."

Ved toning kroppen din med cardio trening, vil du selv ut fettlagrene under huden, som vil gi huden og kroppen en samlet jevnere utseende.

Bruk toning lotion for å bli kvitt cellulitter. Disse kremer kan hjelpe til å glatte huden og til å redusere forekomsten av klumper forårsaket av cellulitt. Du kan kjøpe disse lotions hos din lokale stoffet butikken. Hvis du føler at din sak er alvorlig, kan det også være lurt å sjekke med legen din, som kan foreskrive kremer for å hjelpe glatte huden, eller gjøre selv prosedyrer som for eksempel laser hud terapi, som bidrar til å stramme og glatte huden.

Hint

  • Som med alle diett og treningsprogram, bør du sjekke med legen din før du starter diett for å være sikker på at det er en sunn livsstil endring som er bra for deg og kroppen din.