Digidexo.com

Slik unngår du at Lymph Node Cancer

Lymfeknuter er plassert på mange områder i hele kroppens lymfesystemet. De er viktige komponenter i kroppens immunrespons og de filtrerer lymfe. Lymfeknuter er spesielt rikelig i nakken, armhulene, kragebeinet og lysken. Kreft kan utvikle seg i lymfeknutene og er generelt referert til som lymfom.
Lymfekreft oppstår når en celle i lymfesystemet blir ondartede og begynner å vokse unormalt. Kreft i lymfeknutene kan være enda mer farlig fordi det kan reise gjennom lymfesystemet til andre deler av kroppen. Denne type kreft faller inn i to kategorier: Hodgkins sykdom og ikke-Hodgkins lymfom. Hodgkins sykdom utvikler seg i hvite blodceller, mens non-Hodgkins lymfom (NHL) utvikler seg i andre deler av lymfesystemet. Selv om en konkret plan for forebygging eksisterer ikke for kreft, kan visse skritt tas for å minimere sannsynligheten.

Slik unngår du at Lymph Node Cancer

Endre din diett. Matvaner kan potensielt redusere sannsynligheten for å utvikle lymfeknute kreft. Ifølge MSNBC, to separate studier viste en signifikant reduksjon i risikoen for å utvikle non-Hodgkins lymfom hos personer som økte sin grønnsak inntak (Collins 2006). De deltakerne som spiste mest grønnsaker hadde lavest risiko. Derfor legger en overflod av grønnsaker til kosthold reduserer sjansen for å utvikle denne formen for kreft.

Ta forholdsregler for å unngå HIV. Personer som utvikler HIV / AIDS har en økt risiko for å utvikle NHL. Derfor unngå aktiviteter som øker sjansen for å utvikle denne sykdommen kan også redusere risikoen forbundet med å utvikle lymfom.

•  Oppsøk solen. Selv om overdreven soling kan føre til visse former for kreft, i tilfelle av non-Hodgkins lymfom, kan soleksponering faktisk redusere risikoen. Ifølge Natural News.com, en australsk studie viste funnene at noen naturlig soleksponering bidratt til å beskytte folk fra å utvikle NHL.

Styr klar av kjemikalier. Noen kjemikalier, for eksempel de som finnes i plantevernmidler og insektmidler, kan øke risikoen for å utvikle lymfom. Unngå disse kjemikaliene ved å finne naturlige alternativer når eliminere insekter og ugress.

Gjør en helse overhaling. Selv om faktorer som bidrar til kreftutvikling er mange, kan dyrke en sunn livsstil reduserer noe av risikoen. The Daily News rapporterte at de store miljømessige faktorer som spiller en rolle i kreftutvikling er røyking, alkoholforbruk og fedme (Sabo 2005). Derfor slutte å røyke, redusere alkoholforbruk og miste vekt kan alle sterkt redusere sannsynligheten for å utvikle lymfom.