Digidexo.com

Kjøkken Tips om å miste magen Fat

Kjøkken Tips om å miste magen Fat


Vi vet alle at å miste fett krever forbruker færre kalorier, enten det betyr å brenne kalorier gjennom trening eller redusere kaloriinntaket ditt til måltidene. Men som det viser seg, en Middelhavet diett kan ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men kan senke magen fett spesielt, ifølge Prevention Magazine. Etter noen kjøkken tips kan hjelpe deg lettere innlemme mono-mettet fett karakteristisk for en Middelhavsdietten inn i dine daglige måltider.

Choices

Å spise for å miste magen fett betyr ikke nødvendigvis å gi opp maten du elsker; det krever rett og slett bytte dine favoritter for lignende, men sunnere alternativer. Alle trenger litt fett i kostholdet, men hvis du velger mono-mettet fett - for eksempel nøtter, frø, avokado og olivenolje - vil du få følelsen av fylde uten tomme kalorier. I motsetning til noen tro, trenger du ikke nix brød å miste fett. Bare velg hele korn som hele korn brød, fullkornspizzadeig, brun ris, quinoa, eller mais. Når du spiser kjøtt, velger skinn kalkun eller kylling, fisk og sporadiske magert rødt kjøtt. Og gå for lav-natrium alternativer når dette er mulig siden salt binder vann, noe som gjør magen din ser fetere.

Metoder

Once upon a time, Kosten trodde alt de forberedt på kjøkkenet måtte bli blandly dampet. Mens dampende mat er en tid-testet måte å holde måltider lav-fett, kan andre tilberedningsmetoder formidle mer smak - og mer smakfull mat gjør det lettere å holde seg til en spiseplan. For eksempel, steking grønnsaker som søte poteter, squash, rødbeter, brokkoli eller gulrøtter (som alle er høy i antioksidanter) med en lett duskregn av olivenolje, salt, pepper og et dryss av tørket urter gir en rik, kompleks smak med svært få kalorier. Grilling later kjøtt med en solid, røykfylt smak samtidig som overflødig fett å dryppe av. Hvis du er lei av salater, live opp greener ved å blande ulike salat og topping dem med å fylle mat som stekt grønnsaker, nøtter, feta eller geitost. Snarere enn en fet, bearbeidet butikk-kjøpte dressing, kan du prøve å sprute din grovfôr med litt olivenolje og balsamico eddik eller honning.

Forberedelse

Matlaging sunn mat trenger ikke å være et ork. Hvis du er redd for å bruke tid på kjøkkenet fordi du tror du trenger for å lage forseggjorte måltider, risikerer du å få motet og gå tilbake tilbake til å spise mindre sunt. Å lage mat til grillen er så enkelt som belegg det lett med olivenolje og dryss med salt og pepper. En annen tidsbesparende er langsom matlaging. Selv den magreste kjøttet blir mørt etter å ha tilbrakt åtte timer i sakte komfyr mens du er på jobb. Hvis prep tid er det som sinker deg, bør du vurdere å kjøpe de ferdig kuttede grønnsaker tilbys i de fleste dagligvarebutikker. For et lett måltid, kaste noen grønnsaker i en oppstuss fry med lav-natrium soya eller teriyaki saus og noen egg, og tjener over brun ris.

Deler

Endre hva du spiser er en måte å krympe magen fett, men så er å endre måten du spiser. Noshing om Five på seks små måltider om dagen i stedet for to eller tre store de vil holde deg følelsen fornøyd og minimere trangen til å raide kjøkkenet for ikke-så-sunn snacks som raffinerte karbohydrater og fettstoffer godbiter. Et annet tips er å vurdere å oppdatere den måten du ordne tallerkenen din. Amerikanerne fokuserer ofte måltider rundt kjøtt, med sider av grønnsaker og korn som en ettertanke. I stedet tenker på kjøtt som en siderett og fylle de fleste av tallerkenen din med hele korn, frukt og grønnsaker.

Hydration

I stedet for å raide kjøleskapet neste gang du får en craving, prøv på vei til kranen. Å drikke to åtte unse glass ren gamle vann mellom måltidene kan hjelpe folk ned i vekt, ifølge en studie av American Chemical Society. Teorien er at vannet skaper følelsen av fylde, og dermed redusere sult. Men drikker mer vann betyr også drikke mindre høy-kalori drikker som brus, energidrikker eller juice. Du kan også se på vann som en motivator: Hver gang du fyller koppen du vil bli minnet på ditt engasjement for å miste at magen fett.