Digidexo.com

Hvordan å rense Øvre og Nedre tarm

Hvordan å rense Øvre og Nedre tarm


Å helbrede tarmen, redusere slimaktig plakk, gjenoppbygge dine tarmfloraen, og renser blod og lymfe, kan det hende du trenger en tarm rens. Ytterligere fordeler inkluderer utlading galle, fremme helbredelse av inflammatoriske tarmsykdommer og mer. Uansett årsak, vil du ha nytte av en tarm rens. En ekte tarm rens kan ta fra tre til fire uker opp til noen måneder, avhengig av personen. Men ikke bli motløs, fordi det er verdt det.

Hvordan å rense Øvre og Nedre tarm

•  Begynn overgangen til en diett rik på rå frukt og grønnsaker med svært få kokt eller behandlet mat for å holde fordøyelsessystemet fri for slimaktig plakk. Toksiner ikke vil bygge seg opp, og matvarer vil være fullstendig fordøyd og brukes.

Start avgiftning program med kolon. En god rensing program bør alltid begynne med å fjerne avfall i kolon, den siste delen av matvareindustrien kjeden. Ikke forsøk å rense leveren, blod eller lymfesystemet uten først å ta en sløsing fylt tarm. Gjør du det vil føre til at utskilles giftstoffer for å få resirkulert tilbake i kroppen din.

Reduser tarm transitt tid med intestinal rensing. Som en del av kolon rensing program, ta en ss. av flytende bentonitt og en ss. av bakken linfrø i et glass vann først i morgen (vente minst en halv time før du spiser), og før sengetid. Drikk minst åtte glass vann per dag, eller forstoppelse kan føre til. Bentonitt leire og linfrø bistå med kolon rensing prosessen. Bentonitt er en type spiselig leire som virker som et laksativ bulk ved å absorbere vann for å danne en gel.

En viktig del av et kolon rensing program er bruk av probiotika for å hjelpe fylle bestanden av vennlige bakterier som bor i tykktarmen din. En probiotiske er en organisme som bidrar til helse og balanse i tarmkanalen. Ta probiotiske kosttilskudd daglig med de andre trinn i renseprosessen.