Digidexo.com

Sikkerhetsproblemer med revmatoid artritt

Hver gang det er en diagnose av en kronisk sykdom som krever reseptbelagte medisiner, mange spørsmål komme opp om sikkerhet og mulige bivirkninger. På grunn av den lokaliserte natur revmatoid artritt, er det andre hensyn som bør tas i betraktning.

Spredning av sykdom

Revmatoid artritt påvirker lokale områder i stedet for et helt system. For eksempel kan håndleddene bli påvirket mens albuene er sunt. Dette betyr at det er mulighet for at sykdommen skal spre seg. Forsiktighet bør tas for å hindre spredning av sykdommen ved akutte fakkel-ups.

Legemiddelinteraksjoner

Revmatoid leddgikt kan være på reseptbelagte medisiner, og som øker muligheten for interaksjon. Alltid snakke med en farmasøyt eller lege før du bruker noen over-the-counter medisiner, urtemedisin, eller alternativ medisin behandling mens du bruker reseptbelagte medisiner.

Magen Safety

The Arthritis Foundation rapporterer det er en risiko for magesår og fordøyelseskanalen irritasjon ved bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID). Av spesiell bekymring er overdreven bruk av NSAIDs som ibuprofen, aspirin eller naproxen natrium, og Cox-2-hemmere som celecoxib.

Hjertesykdom

En Oxford University studie konkluderte med at pasienter som bruker NSAIDs og COX-2-hemmere oppleve en større forekomst av hjerte- og helseproblemer som hjerteinfarkt eller hjertesvikt. Dette var ikke til stede blant dem som bruker lav-dose aspirin, men var tilstede i forsøkspersoner som anvendes store doser av medikamenter (for eksempel, en Cox-2 for RA og ibuprofen for en hodepine).

Fysiske Betraktninger

Blant de potensielle legemiddelinteraksjoner, bør man sørge for å sikre de daglige gjøremål er ikke umulig å utføre. Noen pasienter med revmatoid artritt bruke protese enheter til å hjelpe dem med oppgaver som å åpne døren knotter eller holde et glass vann. Dette er ikke et slikt problem i løpet av ikke-akutte stadier eller når revmatoid artritt er i remisjon, men i løpet av fakkel-ups, selv enkle oppgaver som å åpne en resept flaske blitt umulig.