Digidexo.com

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull


Parasitter, hvis venstre ukontrollert, kan trives og akkumuleres i fordøyelsessystemet og føre til et bredt spekter av helseproblemer, inkludert diaré, feber og betydelige tap av energi. Aktivt kull alene er ikke tilstrekkelig, men da inngår som en del av en grunnleggende rensing program vil bidra til å eliminere parasitter. Alltid konsultere legen din før du starter et program, spesielt hvis du er gravid eller ammende, for en riktig diagnose og for å sikre at aktivt kull og andre rensing kosttilskudd er riktig for deg.

Hvordan Kill Parasitter med aktivkull

•  Ta to 250-280 mg kapsler av aktivt kull etter hvert måltid for to uker. Aktivt kull er oksydert karbon og karbonet har evnen til å absorbere forurensninger i systemet. Det er også brukt til å behandle de som har svelget giftige stoffer.

Ta en kombinasjon av rensing kosttilskudd daglig til avrunder aktivt kull rensing diett. Også ta ekstra tilskudd for to uker. Denne kombinasjon omfatter 1/2 ts. (ca 20 dråper fra dropper) av svart valnøtt ekstrakt etter hvert måltid, 1/2 ts. av papaya ekstrakt etter hvert måltid, og to 450-455 mg Cascara Sagrada og buckthorn bark kapsler en dag-en om morgenen og en annen på kvelden.

Drikk en kopp gresskar, sort valnøtt og kamille rensing te, i morgen og en annen cup i kveld for to uker for å ytterligere forsterke aktivt kull rensing program. Svart valnøtt og kamille rensing te er brukt til å spyle fordøyelsessystemet av parasitter.

Opprettholde en defensiv diett for å bidra til å sikre suksess for aktivt kull regime. Legg fersk hvitløk til alle måltider. Hvitløk, når kuttet eller knust, utgivelser et enzym som kalles allicin, som til slutt sulter og dreper parasitter. Prøv å spise minst to fedd per dag. Snack på gresskarkjerner, som hjelper utrydde parasitter og ormer. Unngå å drikke kaffe, alkohol og sukkerholdige drikker, som kan svekke immunforsvaret og kroppens evne til å bekjempe parasitter. Slutte å spise skalldyr, svinekjøtt og meieriprodukter. Sørg for at alle andre kjøtt er tilberedt godt gjort. Rått kjøtt inneholder ofte parasitter. Spis mat med høyt betakaroten og vitamin A, for eksempel gulrøtter, søtpoteter og ananas. Vitamin A stopper parasittiske larver. Drikk rikelig med vann for å skylle og systemet ditt og holde kroppen hydrert. Drikk bare filtrert vann for å hindre eventuelle forurensninger fra vann fra springen forstyrrer renseprosessen.

Alltid riktig rent kjøkken overflater, som kan yngleplasser for parasitter, for å unngå å ta i noen nye parasitter og bruke separate overflater for å forberede kjøtt og for å forberede grønnsaker.

Sjekk tilbake med legen din for å teste for parasitter. Hvis det er noen gjenværende tegn til parasitter, kan to-ukers program starte igjen etter en ukes pause.

Tygg én acidophilus med bifidus wafer etter hvert måltid når parasittene er vellykket eliminert for å gjenopprette sunne bakterier til systemet.