Digidexo.com

Sunn snacks for Kids uten hvete eller Milk

Sunn snacks for Kids uten hvete eller Milk


Noen barn lider av allergi eller intoleranse mot hvete eller melk, eller er følsomme for disse matvarene. De trenger for å unngå disse matvarene for å unngå å bli syk eller lider av allergiske reaksjoner. Barn liker snacks som muffins eller brownies der ingrediensene inkluderer melk eller hvete eller begge deler. De kan også nyte smørbrød, hvori brødet er laget med hvetemel. Annet snacks, men er tilgjengelig som ikke inneholder disse matvarene.

Epler og gulrøtter

Gulrot kjepper og skiver epler kan ikke virke som mye av en snack til barna pleide å søtere godbiter, men disse sunne matvarer kan gjøres mer spiselig. Ett alternativ er å dyppe disse matvarene i glutenfri peanøttsmør. Gluten er et protein som finnes i hvete, så et glutenfritt peanøttsmør er fri for hvete. Serveres med juice eller vann. Hvis melk er en favoritt av barnets, erstatning ris eller soyamelk for kumelk.

Bær

Nesten alle bær servert med et dryss av pulverisert eller rå sukker er ikke bare søt, men rik på antioksidanter og høy i ernæringsmessig verdi. Bytt ut sukker med en duskregn av honning eller agave sirup hvis ønskelig. Gradvis redusere søtningsmiddel slik at bærene selv er nok til å dekke barnets snacking ønsker.

Rask brød

Selv om rask brød er vanligvis laget ved hjelp av hvetemel, og noen ganger omfatte kumelk som en ingrediens, erstatninger er tilgjengelig. Ris, potet og bønne mel, så vel som pakkede glutenfri mel, kan bli brukt i stedet for hvete, rug eller byggmel. Bruk soya eller ris melk i stedet for kumelk. Legg applesauce for ekstra fuktighet, fordi glutenfrie mel gir mindre fuktighet til brød. Rask brød også fryse godt, og så kan gjøres i mengde, og deretter oppbevares i fryseren.

Spesial Foods

Spesial kosthold mat er tilgjengelige i enkelte supermarkeder og helsekost butikker. Pakkede matvarer som er hvete fri og melk fritt kan bli funnet som er egnet for små barn. Matvarer som kjeks, snackbarer, kjeks, muffins og cupcakes, samt noen brød, er produsert uten bruk av hvete eller melk som ingredienser. Disse pakkede matvarer er vanligvis dyrere. Noen matprodusenter sette ut hvetefrie, melkefrie blandinger for kaker, brownies og cookies. Disse blandinger er høyere fett og sukker enn kan være ønskelig.