Digidexo.com

Slik fjerner en Fishhook fra huden

Slik fjerner en Fishhook fra huden


Hvis du fisker eller bare gå sammen som selskap, kan du lese denne artikkelen! Folk uhell får problemer eller spiddet med fiskekroker hele tiden. Det er en enkel måte å fjerne fiskekrok-denne artikkelen vil detalj de enkle Huskeregler av fiskekrok fjerning.

Bruksanvisning

•  Det første du bør alltid gjøre med eventuelle skader er å sjekke ut den skadde personen og spør hvordan de gjør. For noen mennesker, mindre skader slå inn store arrangementer. For andre, er de ingenting. Aldri anta at du vet hvordan en person kommer til å reagere på plutselige skader.

Se på stedet av fiskekrok skaden og finne ut om du kan ta vare på skaden eller hvis du trenger å få personen til en nærliggende behandlingssenter.

Hvis du kommer til å håndtere fiskekrok fjerning selv, sørg for at hendene er vasket eller så ren som situasjonen tillater. Vernehansker er også ideelt, men hvis ingen er rundt, prøver å etablere en "barriere" mellom deg og den skadde personen med en ren klut, klesplagg eller noe annet, slik at du ikke kommer i direkte kontakt med personens blod eller andre kroppsvæsker.

Hvis fiskekrok har flere hoder, klipp av kroken hoder som ikke er innebygget i kroppen.

PUSH, ikke trekke den innebygde kroken gjennom huden helt. Skyve kroken gjennom vil unngå å rive i huden og legge til skaden, noe som sannsynligvis vil resultere fra å trekke det ut.

Rengjør området så godt som mulig og legg et rent bind over skaden. Sørg for at den skadde pasienten får en stivkrampe booster ASAP.

Tips og advarsler

  • Fiske ulykker vanligvis ikke skje i ideelle forhold. Gjøre med hva du har og holde den skadde pasienten i ro.
  • Den skadde personen skal ALLTID få en stivkrampe booster uansett hvor fersk den siste var (med mindre NP / MD bestemt noe annet).
  • Denne artikkelen er for pedagogiske formål. Medisinsk behandling kan bare gis av en lisensiert profesjonell.
  • Trekke en fiskekroken ut i samme retning som den kom inn i kroppen kan føre til øket trauma og smerte.