Digidexo.com

Hvordan å gjøre Hjerte til Hjerte Meditasjon

Hvordan å gjøre Hjerte til Hjerte Meditasjon


Den Hjerte til Hjerte Meditasjon er en øvelse popularisert av Dr. Brugh Joy. Formålet med denne meditasjonen er å åpne hjertesenteret gjennom å gi og motta av betingelsesløs kjærlighet. Lær hvordan du utfører denne kraftige teknikken ved å følge trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

Sitt mot din partner i en stol eller på gulvet. Denne øvelsen tar ti til tjue minutter, derfor være sikker på at du er i en komfortabel posisjon før begynnelsen.

Plasser hendene flaten til palm med høyre hånd holder venstre hånd av partneren din. Du kan hvile hendene på en pute eller i fanget for å få støtte.

Lukk øynene mens du holder ryggen rett og føttene på gulvet. Jord deg selv ved å fokusere på å puste i flere minutter. Tenk deg ryggraden din blir koblet til jord.

Visualiser energi blir trukket opp fra jorden gjennom ryggraden og sprer seg i hele kroppen. Du kan føle en trekke eller tung følelse i løpet av denne jordfasen. Når du føler deg rolig flyt av energi, går du videre til neste trinn.

Picture et varmt hvitt lys rundt kroppen din og beskytte den fra eventuelle inntrengere eller distraksjoner. Se lyset som et kraftfelt som beskytter deg mot eventuelle negative energi. Når dette bildet er blitt klart i tankene dine, skifte oppmerksomheten til hjertet ditt.

Tenk deg betingelsesløs kjærlighet som stråler fra ditt hjerte til partneren din. Vektleggingen av denne meditasjonen er på å gi. Derfor bør du ikke forsøke å føle noe fra partneren din.

Fullfør meditasjon ved å trekke tilbake din energi tilbake inn i hjertet. Åpne øynene og omfavne din partner.