Digidexo.com

Hvordan behandle post nasal drypp hos barn

Post nasal drypp forekommer når en stor mengde av slim samler på baksiden av nesen og halsen, noe som gir følelsen at slim drypper fra baksiden av nesen. Innlegg nasal drypp kan føre til flere plager hos barn, inkludert en sår hals eller hoste som ikke synes å gå bort. Det finnes noen alternativer for å behandle post nasal drypp; imidlertid få barnelege godkjennelse først.

Hvordan behandle post nasal drypp hos barn

•  Reduser eksponering for eventuelle allergener. Enkelte allergener kan føre til at barnet skal lide av post nasal drypp. Eliminere eller redusere sin eksponering mot støvmidd, pollen, muggsopp og dander fra dyr.

Plasser en luftfukter i barnerommet. En luftfukter kan bidra til å bryte opp slim som er forårsaket av hans innlegg nasal drypp. Slå på luftfukter om natten mens barnet sover og når symptomene har en tendens til å forverres.

Eliminer barnets eksponering for eventuelle nese irritanter. Dersom barnet lider av post nasal drypp, holde henne borte fra sigarettrøyk, parfyme og aerosol spray. Disse stoffene kan forverre symptomene hennes.

Bruk en saltvannsnesespray for å behandle post nasal drypp hos barn. Se etter spesial formulert versjoner som er ment å brukes på barn. Klem flasken og la tåken å gå inn i barnets nese passasjer. Bruk som anvist av barnelege.

Behandle den underliggende årsaken. Hvis legen bestemmer at dryppende nese er forårsaket av en infeksjon, vil antibiotika administreres til barnet å behandle problemet.

gi ham en dose av et antihistamin basert på hans alder og vekt. Hvis innlegget nasal drypp er allergi relatert, kan legen din tillate deg å behandle det med en over-the-counter antihistamin. Barnelege kan anbefale barns Benadryl.