Digidexo.com

Fordeler og ulemper med Nandrolone

Fordeler og ulemper med Nandrolone


Nandrolon er et anabole steroid som er avledet fra testosteron. Dens primære funksjon er å bygge muskler. Nandrolon er en resept stoffet som brukes for behandling av nyresykdom og anemi. Men det er også brukt av kroppsbyggere og brytere for å hjelpe oppnå en økning i muskelmasse i kroppen og av de som deltar i andre idrettsaktiviteter, som for eksempel tennis, svømming og baseball, som krever store mengder energi og muskelkraft. Imidlertid er bruk av nandrolon etter friske individer for sine muskelbyggende elementer ikke bare ulovlig, det kan føre til alvorlige helseproblemer.

Fordeler med medisinsk bruk

Nandrolone har mange godkjente medisinske bruk og kan ha flere fordeler i denne sammenheng, ifølge Drugs.com. Nandrolon kan bidra til å gjenoppbygge skadet vev og forenkle reparasjon av røde blodcelleskade, slik at den kan anvendes som en behandling av anemi. Ved bruk til behandling av anemi, kan legemidlet hjelpe å stimulere produksjonen av røde blodceller i kombinasjon med andre behandlingsmetoder som jern inntak og transfusjoner. Det kan også hjelpe pasienter til å bygge sterkere muskler eller gjenopprette fra kirurgi, infeksjoner og traumer ved å bidra til å reversere katabolske prosesser (dekomponering av kroppslig energi). Nandrolon brukes også hos kvinner med hormon-responsive metastatisk brystkreft som ikke svare på tradisjonelle behandlinger, og det kan brukes til barn som lider av dverger når menneskelige veksttilskudd ikke virker; i begge tilfeller, nandrolon virker ved å endre hormon funksjon i kroppen.

Ulemper av medisinsk bruk

Selv når de brukes lovlig, kan nandrolon ha betydelige ulemper. Ifølge Drugs.com, mulige bivirkninger av nandrolon bruk inkluderer leverkreft (en primær leverkreft), fet hud, kviser, en forstørret klitoris eller menstruasjonsproblemer på kvinnelige pasienter, unaturlig dypere stemme, overdreven hårvekst hos kvinnelige pasienter, en sår tunge, jernmangel, smerter i bein, problemer med blodpropp som fører til overdreven eller unormal blødning, depresjon, ubehag, dårlig ånde, oppkast, misfarget avføring, feber og dårlig matlyst.

Ulovlig Steroid Bruk

Nandrolon er ansett som en skånsom medikament sammenlignet med andre steroider, i henhold til Iron Man Magazine. Det kan føre til positive effekter på kroppen uten å forlate for mange fysiske eller psykologiske arr som er forbundet med andre, strengere steroider. Imidlertid er nandrolon bruk hos friske individer, for eksempel idrettsutøvere prøver å øke muskelmassen, ulovlig og kan føre til alvorlige helseproblemer.

Nandrolone kunstig hever nivåene av testosteron i kroppen. Dette kan føre til problemer som strekker seg fra skallethet til dannelsen av tumorer. Høy kolesterol, infertilitet og aggresjon forårsaket av steroidet er også mulig. Selv Nandrolon er mildere enn enkelte andre steroider, er det fortsatt potensial for disse problemene å oppstå.