Digidexo.com

Hvor mye bør en gutt trening hver dag?

Trening er en viktig komponent til generelle egnethet og helse. Små barn ofte naturlig får nok mosjon. Men som barn blir eldre de kan bruke mer tid på å gjøre stillesittende aktiviteter som å se på TV eller spille dataspill. Det er viktig for foreldre å oppmuntre barna til å være fysisk aktiv for å innpode gode treningsvaner som vil vare livet ut.

Spedbarn og småbarn

Barn under 4 år trenger ikke organisert eller planlagt trening. Men de trenger muligheter til å være fysisk aktiv. Spille tid utendørs eller i parker vil møte deres trening behov.

Aldre 4 til 6

Barn fra alderen 4 til 6 må trene minst 30 minutter per dag seks dager i uken. Trening kan bestå av svømming, gymnastikk, eller kaste / fange en ball.

Ages 6-8

Barn fra alderen 6 til 8 trenger også 30 minutter med trening på minst seks dager i uken. Denne alderen er et godt tidspunkt å introdusere barna til organiserte idretter som fotball og baseball.

Aldre 9 til 13

The National Association for idrettsfag forteller at barn i denne alderen får minst en time kontinuerlig fysisk aktivitet hver dag.

Aldre 14 til 18

Barn i alderen 14 til 18 bør få mellom 30 og 60 minutter med trening hver dag. Denne gangen er et godt tidspunkt å introdusere aktiviteter som vekttrening og yoga.