Digidexo.com

Hva Barneleger Do

Hva Barneleger Do


En barnelege er en lege som er spesialist i omsorgen for spedbarn og barn. En barnelege kan være tilstede for å medisinsk råder foreldre, og til å behandle en baby ved fødselen og gjennom hele sin barndom.

Undersøker baby ved fødselen

En barnelege vil undersøke barnet vanligvis innen 48 timer før du forlater sykehuset for å sikre at barnet er sunt. Hvis det er noen bekymringer barnelege vil løse dem før du forlater sykehuset.

Spesialiserer seg i barnesykdommer

En barnelege spesialiserer seg på å holde babyer og barn sunt. Han studerer og forstår barndommen fysisk og mental utvikling og sykdommer. Han er godt utdannet i genetiske misdannelser og sykdommer som skjer bare til spedbarn og barn.

Vel Child Check-Ups

Din barnelege vil undersøke barnet ditt på regelmessige kontroller for å sørge for at hun vokser som den skal, mentalt og fysisk. En barnelege kan gjenkjenne problemer i vekst eller mental utvikling og gi medisinsk hjelp før det blir for alvorlig.

Vaksinasjoner

På et godt barne sjekke opp, vil barnelege fysisk måle babyens høyde, vekt og hodeskallen omkrets. Hun vil sjekke alle babyens vitale statistikk. Hun skal føre tilsyn med administrasjonen av eventuelle vaksinasjoner barnet ditt behov.

Informerer om normal utvikling

Ved hver lege avtale, vil barnelege forklare hva slags mental og fysisk utvikling bør du vente i hvilken alder for barnet ditt. For eksempel bør barnet begynne å sitte opp eller krabbe på et bestemt tidspunkt. Han vil gi deg beskjed hvis barnet ditt er forsinket og gjøre tester for å finne ut hvorfor.

Diskuter og Råde

Din barnelege kan gi deg råd om hva som er normalt i barnets atferd på visse aldre. En barnelege kan fortsette å hjelpe råder deg og barnet ditt inn i tenårene. Hvis du har noen bekymringer i utvikling eller atferd kan du diskutere dem med din barnelege.