Digidexo.com

Hvordan få en skorpe av uten å forlate en Scar

Den beste måten å forebygge arr er før det utvikler seg. En streikebryter kan virke som en form for beskyttelse, men det hjelper ikke såret gro. Skorper forsinke helbredelsesprosessen og fremme arrdannelse. Selv om du ikke ønsker å plukke på skabb fordi at skader nye celler, må du fjerne det. Dette vil tillate deg å begynne å behandle såret på riktig måte.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg skorpe i hydrogen peroxide. Hvor lenge du trenger å suge skabb avhenger av hvor tykt det er. Noen skorper kan trenge å bli dynket i 5 minutter, ifølge Dr. Vincent L. Angeloni med Heartland Dermatology.

Gni forsiktig skorpe med en bomullsdott dynket i hydrogenperoksid til skorpen er fjernet.

Tørk av området med en annen bomullspinne.

Påfør antibakteriell salve på såret og dekke den med en bandasje for å forhindre en ny skorpe fra forming på såret. Sår som skorpe i løpet ta dobbelt så lang tid å lege enn sår som ikke gjør det, ifølge Dr. Angeloni.

Hold såret fuktig ved reapplying antibakteriell salve og holde den dekket inntil ny hud vokser over såret. Etter den første uken, kan du bytte til å bruke vaselin, men holde såret dekkes.

massere såret med lotion i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder flere ganger om dagen når ny hud har vokst over den. Dette vil bryte ned båndene av kollagen og redusere eventuelle arrdannelse. Spesielle arr-reduserende lotion, slik som Mederm, kan brukes i dette trinnet.

Påfør en spesiell arr-behandling kosmetisk pad som holder press på området for å hjelpe flate noen arr. Disse putene hindrer kollagen fra å gå over huden når såret leges.

Hint

  • Ikke gni vitamin E i arret. En University of Miami studie har vist at dette forringer helbredelse.