Digidexo.com

De beste hurtigmat kosthold valg

Hvis du er på en diett, sjansene er fast food er ikke på menyen. Men fast food er praktisk, populære, billig og fristende, og som kan gjøre det svært vanskelig å gå forbi. Det er mulig å spise på en fast-food kjeden på en diett, så lenge du er forsiktig med hva du bestiller og hvor mye av det du spiser. Fordi hurtigmatkjedene varierer mye i stil og fra region til region, er det best å bruke noen viktige generelle prinsipper som vil hjelpe deg å holde kostholdet ditt.

Porsjonsstørrelsen

En av de store problemene fastfood utgjør for en diett er porsjonsstørrelsen. Hva var en gang en ganske fornuftig cheeseburger har blitt en trippel-stack med bacon og ranch dressing, og hva som var en gang en liten konvolutt av pommes frites har blitt erstattet av en forsterket papp beholder større enn din hånd. Enkelt sagt, hvis du kommer til å spise fastfood, bestille små størrelser.

Gå grillet eller stekt

Når det kommer til matlaging for en diett, grilling beats fritering hver gang. Rålekkert kjøttet over en flamme eller setter den i ovnen legger ikke til sin fettinnhold, men steke det i fett absolutt gjør. Mens grillet og stekt kjøtt ikke alltid pakke effekten som en stekt-food junkie craves, er måten de er kokt langt bedre for helsen din.

Se wraps

Gatekjøkken er veldig flinke til å ta sunn mat og serverer den i en mindre-enn-sunn måte. Magert kjøtt og grønnsaker er bra for deg og passer perfekt inn i ethvert fornuftig kosthold, men ikke når de er pakket inn i et monster tortilla. Selv wraps kan virke sunnere enn brød fordi de er mindre klumpete, realiteten er at de kan pakke et par hundre kalorier.

Tankene dine sauser

Sammen med wrap, den beste måten å ødelegge sunn mat er ved å legge ost, rømme, majones eller andre høy-fett og høy-kalori sauser. Du kan jobbe en moderat mengde ost til en fornuftig vekt-tap diett (to eller tre skiver om dagen) men andre fettrike sauser har ingen plass der. Ved bestilling av fastfood, be dem om å holde alle de tunge sauser. Du kan også be om lav-fett versjoner, men pass på: de sannsynligvis inneholder mye sukker eller salt for å redegjøre for den tapte smaken.

Pass deg for Salad

En salat virker som et trygt valg for enhver diett. Generelt sagt er det, i det minste så langt som salat og grønnsaker er opptatt. Men hva som er på toppen kan slå hva du tror er helsekost inn i kalori tilsvarer en kvart kilos hamburger. Unngå salater med panerte eller stekt påfyll, eller mange statister som bacon biter, ost og krutonger. Som for dressinger, prøv en vinaigrette eller en dash av eddik og olje. Hvis du ønsker å være ultra-sunn, bruke sitron eller lime juice i stedet for en skikkelig dressing.

Se hva du drikker

Soda er flytende candy - bare sukker aroma, farge, kullsyre og noen ganger koffein. De fleste 12-unse vanlige brus inneholde oppover av 100 kalorier, så drikker en av de store kan virkelig gjøre noen diett for å skade ditt. Spar deg selv et par hundre kalorier ved å bestille en diett, eller velge vann eller usøtet iste. Som for milkshakes, de er bare flytende iskrem og sannsynligvis har ingen plass i kostholdet ditt.