Digidexo.com

Cures for Fibroids

Also called fibromyomas or myomas, fibroids are one of the most common conditions to afflict women during their child bearing years. De er godartet vekster som ofte begynner å utvikle seg etter at en kvinne har nådd en alder av tretti. En rekke behandlinger anvendes for å kurere denne tilstanden.

Medikamentell behandling

Brukes En rekke legemidler til behandling av fibroids inkludert orale prevensjonsmidler, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og gonadotropinfrigjørende hormon agonister (GnRHa).

Urter

Herbal rettsmidler er en av de eldste metodene som brukes til å kurere fibroids. Noen av urtene som brukes til å formulere disse rettsmidler inkluderer chastebery, rødkløver, salvie og klaseormedrue.

Hysterektomi

En hysterektomi er en kirurgisk prosedyre hvor kirurgen blir kvitt fibroidene ved å fjerne hele livmoren.

Uterina embolisering

Uterina embolisering (UAE) er en prosedyre som involverer blokkering av arteriene som forsyner blod til livmor.

Fokusert ultralyd Surgery

This is a non-invasive treatment option in which highly-focused sound waves are used to destroy the fibroids. A magnetic resonance (MR) scanner is used to perform this procedure.

Vaktsom venter

Vaktsom venter anbefales for kvinner som er i ferd med å gå inn overgangsalderen, og som ikke har noen alvorlige fibroid-relaterte symptomer. Fibroids tendens til å krympe og forsvinne når en kvinne går inn i overgangsalderen, fordi hennes østrogennivået faller betydelig.