Digidexo.com

Hvordan Sett på en DeRoyal Elastic Knee Brace

Kneet seler er viktig for dem som lider av små kneskader. Holde et kne spenne, for eksempel en DeRoyal elastisk knee brace, rundt kneet gir det støtte uten å begrense fleksibilitet. Men hvis seler ikke er på ordentlig, mer skade kan gjøres til kneet.

Bruksanvisning

Kontroller at seler er riktig side opp. På sidene av knestøtten er det kne hengsler som sier "DeRoyal" på dem. Lå kneet spenne ned. Hvis "DeRoyal" lette kan leses riktig vei, så det området av brace vender opp er den delen som brytes rundt kneskålen.

Trekk kneet spenne opp. Løft den opp slik at den sitter behagelig på kneet og kneskålen hullet passer sikkert rundt kneskålen.

Kontroller kneet hengsler er riktig justert med sidene av hvert kne.

stramme eller løsne borrelåsbånd på toppen av forsiden av knestøtten, så vel som på baksiden av bunnen av knestøtten. Spenn dem på slik at seler sitter tett, men komfortabelt. Hvis brace er for stramt, kan sirkulasjonen gå tapt. Hvis brace er for tape, vil det skyve rundt og kan skade kneet ytterligere.

Gå rundt å sørge for at seler ikke er for løs og faller av, eller for stramme og begrense mobilitet. Juster borrelås om nødvendig. Når seler er på en sikker måte, fortsetter enhver aktivitet som normalt.