Digidexo.com

Hvordan behandle Bone Bruises hos barn

Hvordan behandle Bone Bruises hos barn


Bone blåmerker oppstår når periostium, eller ytre dekker av bein, blir skadet. Selv om ikke så alvorlig som et brudd, kan et bein blåmerke være svært smertefullt og krever uker eller måneder å fullstendig leget. Fordi barn er svært aktive og utsatt for Boo Boo-tallet, bein blåmerker er særlig vanlig. Men med riktig behandling, kan den lille være oppe og kjøre igjen på kort tid.

Bruksanvisning

•  Hold den lille i seng for på 3 til 5 dager etter første skade, eller i akuttfasen. I løpet av denne tiden, er benet og omkringliggende vev spesielt delikat, slik aktivitet kan forverre problemet og forårsake ytterligere skade.

Hev det berørte området for å hjelpe behandle bein blåmerker hos barn. Uavhengig av type skade, er kroppens reaksjon å sende blod, kjemikalier og væsker til den skadde området. Selv om dette er en naturlig mekanisme for å fremme helbredelse, fremmer det også hevelse og smerte. Ved å holde området hevet over hjertet, kan fluider spyles så mye som mulig for å redusere og å behandle smerte og hevelse.

Plasser is på bein blåmerke i 15 til 20 minutter om gangen, hver 1 eller 2 timer. Igjen, sørg for at området er forhøyet, spesielt når du søker is, som det isen bidrar til å presse ut akkumulert væske, redusere smerte og rolig betennelser. Sørg for at du dekker isposer med et håndkle, og ikke sett dem direkte på huden.

Administrer barne Tylenol eller aspirin, men bare dersom og når det er nødvendig for smerte. Sørg for at du lese produsentens etikett for dosering informasjon nøye, og ikke gi medisiner hvis smerten er utholdelig.

La barna gå tilbake til endret eller normal aktivitet etter 3-5 dager med hvile er opp. Mens man bør utsette fysiske aktiviteter til det er en reduksjon i betennelse og hevelse, slik at kroppen til å gå tilbake til moderate nivåer av aktivitet så snart som mulig bidrar til å fremme helbredelse.