Digidexo.com

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse


Magen er ikke et stort organ, men den har evnen til å strekke og kontrakt avhengig av mengder mat IT-prosesser til enhver måltid. Hvis du konsekvent spiser mat i store porsjoner, vil magen gradvis strekke og det vil ta mer mat for å føle deg full. For å redusere størrelsen på magen din, må du spise mindre porsjoner av mat; for å holde stoffskiftet opp, må du spise flere måltider.

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse

•  Spis en frokost med ca 400 kalorier. Dette kan bestå av et stykke toast med frukt gelé, to eggerøre, og et glass melk eller juice.

Spis et lett måltid to til tre timer etter frokost som er 200-250 kalorier. Dette kan være frukt og yoghurt, eller to porsjoner med kjeks.

Spis en lunsj som er ca 400 kalorier. Eksempler kan inkludere en sandwich og liten salat, en sunn frossen måltid, eller til og med leftovers fra natten før. Det er mange muligheter!

Spis en om ettermiddagen snack som er 200-250 kalorier.

Spis en lett middag på 400 kalorier. Dette er vanligvis den vanskeligste måltidet for å holde til 400 kalorier, spesielt hvis du spiser ute. Etter å ha spist flere små måltider i løpet av dagen, bør du ikke føle deg så sulten som gjør det lettere å spise en middag som er relativt lett.

Spis en liten ørken av 200 kalorier. Ha en porsjon cottage cheese, iskrem med frisk frukt, eller et glass sjokolademelk.

Hint

  • Begynn å lese ernæring etiketter hvis du ikke allerede har. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med passende porsjonsstørrelser, og du vil være bedre i stand til å størrelse opp umerket mat fra restauranter eller oppskrifter. Den første par dager på denne type plan kan være vanskelig. Du kan finne deg selv sulten rett etter at du spiser, men hvis du holder deg med det, vil magen krympe og du vil falt full med mindre mat.
  • Snakk med legen din før du starter noen ernæring plan.