Digidexo.com

Hvordan øker jeg purine nivåer?

Hvordan øker jeg purine nivåer?


Purine er en organisk forbindelse som omfatter mer enn halvparten av bunnen av genene i levende organismer, inkludert planter. Den menneskelige kroppen konverterer puriner i døde celler til urinsyre. Noen nyreproblemer eller overdreven celle sammenbrudd kan føre til en opphopning av urinsyre i blodet. Den urinsyre kan krystallisere og stivne, forårsaker akutt smertefull hevelse. Mens de fleste personer med gikt er ofte plassert på en purine-diett for å unngå fakkel-ups, kan du heve purine nivåer betydelig ved å forbruke visse matvarer og drikke. Å vite hvordan å heve purine nivåer er et viktig steg i også å vite hvordan å holde purin nivået lavt.

Hvordan øker jeg purine nivåer?

Konsumere purin-tunge kjøtt og sjømat. Vanligvis, jo mørkere og fetere kjøttet er, jo flere puriner den inneholder. Lever, hjerne, hjerte og sweetbreads er purin-tunge deler av landdyr. Blant sjømat, ansjos, sardiner og reker har spesielt høye purine nivåer.

Skyll maten i en kjøtt-basert saus eller koker den i en kjøttbasert lager.

Lager, saus og sjy avledet fra kjøtt inneholder enda flere puriner enn de fleste kjøtt og kan raskt øke purine nivåer i kroppen din.

Drikk alkoholholdige drikkevarer. Alkohol er knyttet til økt sjansene for gikt angrep. Beer, takket være gjær i sin bryggeprosessen, har spesielt høye nivåer av puriner.

Spis en av en håndfull av purin-tunge grønnsaker. Mens de fleste frukter og grønnsaker inneholder svært få puriner, asparges, sopp, linser og blomkål inneholder høyere purin teller.

Hint

  • Økende purine nivåer har ingen kjente helsemessige fordeler og kan forårsake smertefulle angrep i gikt lider.