Digidexo.com

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk


Du kan ha øye symptomer på høyt blodtrykk som ikke er forårsaket av en egen øyelidelse. Høyt blodtrykk kan forårsake symptomer ikke bare relatert til hjerte-lunge-systemet, men også til øynene dine. Følg disse trinnene for å oppdage, diagnostisere og behandle øye symptomer på høyt blodtrykk.

Slik Spot Eye Symptomer på høyt blodtrykk

merker noen hodepine eller problemer med synet.

Hypertensiv retinopati kan være forårsaket av hypertensjon når blodårene i netthinnen delen av øyet blir skadet, og øynene har problemer med å fokusere som resultat. Også ta hensyn til eventuelle tilbakevendende erfaringer med hodepine. Ganske enkelt å ta ibuprofen å redusere smerte og hevelse vil bare maskere det virkelige problemet.

Finn ut om du har høyt blodtrykk.

Hvis du allerede har blitt diagnostisert med hypertensjon deretter videre til trinn tre. Hvis ikke, gå til din fastlege og for en sjekk. Hvis diagnosen du vil motta instruksjoner for å redusere høyt blodtrykk. Dette er nøkkelen i behandling av dine øyeproblemer også.

se en optiker eller optiker.

Spør legen din til å henvise deg til en visjon spesialist for å fastslå om du har også hypertensive retinopati. Legen vil bruke en kombinasjon fargestoff i øyet og lett å bestemme hvilken grad av skade allerede har skjedd.

Se tips og advarsler under.

Hint

  • Hvis du mistenker at du har øye symptomer på høyt blodtrykk redusere stress, natrium og fettinntaket i kostholdet ditt og la øynene dine å hvile mens du venter å se en lege.
  • Unngå å utsette profesjonell omsorg. Øyeskade kan forverres og bli permanent hvis hypertensjon ikke er behandlet.