Digidexo.com

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain


Den gjennomsnittlige personen reiser mer enn 100.000 miles på foten i en mannsalder, men for folk som lider med flat fot smerter, er det en kamp bare for å stå eller gå for noen lengre tidsperiode. For den midlertidige smerten som tung aktivitet egger i flat fot lider, løsninger finnes som tilbyr lindring og hjelp mot skader flat fot fører til andre deler av kroppen.

Typer Flat Foot

De ulike former for flat fot alle en karakteristisk --- delvis eller total kollaps av buen. Det finnes to hovedtyper: 1) Fleksibel flat fot, hvor buen er synlig når foten ikke bærer noen vekt, og 2) Grave flat fot, hvor buen ikke er til stede i begge tilfeller.

Årsaker til Flat Foot

Fleksibel flat fot er forårsaket av lax leddbånd i foten, noe som resulterer i en flat bue. Tilstanden er arvelighet. Grave flat fot, men er forårsaket av unormal foten utvikling, på grunn av gener eller en annen tilstand, som for eksempel cerebral parese. En beinbrudd, revet eller strukket sene, leddgikt, eller en stillesittende livsstil utløser voksen angrep flat fot.

Effekter av Flat Foot

Flat fot kan forverre tilstander som tå drift (der tærne peke utover), hæl tilter, bunions, og hammertær. Flat fot kan også føre til forskyvning av andre strukturer i føttene, forårsaker smerte å utvikle seg i bue, kalv, og korsrygg.

Forebygging / Behandlinger

Midlertidig flat foten smerte kan lindres ved å endre aktiviteter, unngå langvarig gå eller stå, og å miste vekt. Du kan også vurdere å få montert for orthotic inserts med en fot eller ankel kirurg. Presise former av konturene av føttene, disse tilpassede innsatser gi den beste støtten for buer. De kan flyttes fra ett par sko til en annen. Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), som ibuprofen, redusere smerter og betennelser. Andre behandlinger inkluderer ultralyd, fysioterapi, og velger for brede sko med god bue støtte. Flat fot lider bør også hvile føttene og bruke is til anbudsområdet.

Time Frame

De flestes buer utvikle gjennom hele barndommen, men noen aldri utvikle buer. Det er også mulig for buer å falle over tid.

Medvirkende faktorer

Helseproblemer, slik som revmatoid artritt eller diabetes, kan øke risikoen for å utvikle flat fot. Vektige voksne også ofte lider flat fot.