Digidexo.com

Hvordan finne ernæring verdier for Foods

Internett har gjort nesten all mat ernæring informasjon offentlig tilgjengelig. Bedrifter og restauranter er lovpålagt å publisere denne informasjonen. Det er nå enkelt og praktisk å holde styr på maten du spiser og deres ernæringsmessige verdi. Du kan bruke denne informasjonen til mer vellykket følge en diett eller rapportere matvaner med legen din.

Hvordan finne ernæring verdier for Foods

Les etiketten på pakket mat. Bestem servering størrelse og justere for det beløpet du faktisk spiste. Begynn veiing og måling av elementer for å få nøyaktig ernæringsmessige informasjon.

Finn den ernæringsmessige verdien av restaurant mat på internett. De fleste restauranter har denne informasjonen tilgjengelig på nettsiden deres.

•  Beregn den ernæringsmessige verdien av hjemmelagde elementer. Skriv ned informasjonen for hver ingrediens for å fastslå verdien for hele produktet. Bruk en kalkulator for å dele dette tallet med det beløpet du spiste.

Kjøp en bok som inneholder ernæringsinformasjon som du kan beholde som en referanse. Disse bøkene kan være alt fra en liten lomme guide til en omfattende liste.

Hint

  • Hold en matdagbok. Du kan alltid se opp informasjon senere, og dette vil hjelpe deg å huske alt du spiste.
  • Noen nettsteder inneholder informasjon inn av publikum. Sammenligne verdiene med andre nettsteder for å sikre at informasjonen er korrekt.