Digidexo.com

Hvordan stoppe babyer fra å sove på sine Tummy

The Back to Sleep kampanje ble lansert for å bidra til å minske risikoen for en baby å dø på grunn av krybbedød. Ikke alle babyer ønsker å sove på ryggen, men det er ting du kan gjøre for å holde den lille fra å sove på magen.

Hvordan stoppe babyer fra å sove på sine Tummy

Hvordan stoppe babyer fra sove på magen

•  Vent til barnet ditt sover før du setter ham ned i sengen hans eller bassinet. Hvis du setter ham ned mens han er våken, er han mer sannsynlig å flytte rundt og sove på magen hans.

Plasser hånden på babyens mage i noen minutter etter at du legger ham ned til å sove på ryggen. Dette vil gi ham en følelse av komfort at magen sover tilbud, og han kan bli sov tungt nok til ikke å rulle over.

Hvis babyen beveger seg fortsatt mye mens han sover, svøpe ham for å holde ham på plass. Ikke svøpe ham for hardt, men gjør swaddling stramt nok slik at han ikke vil være i stand til å bruke sine armer og føtter til å rulle over.

Bruk en søvn positioner hvis ingenting annet holder ham på ryggen mens han sover. Du kan kjøpe en av disse på de fleste steder som bærer baby forsyninger, og det hjelper barnet holder seg på plass på ryggen.

Hint

  • Bruk en babymonitor mens den lille sover slik at du kan høre hvis han beveger seg.