Digidexo.com

Viktigste årsakene til trafikk Dødsfall

Viktigste årsakene til trafikk Dødsfall


Drepte i trafikken, ifølge Verdens helseorganisasjon, rangerer niende i dødsårsaken i verden. WHO prosjekter som innen 2020 vil 1,9 millioner mennesker dør hvert år i trafikkulykker. Bildeler dødsfall er den øverste dødsårsaken i verden for folk alderen 15 til 29, i denne aldersgruppen som overstiger den årlige toll av kriger, sult og sykdom. Med dette i tankene, er det viktig å vite hva atferd forårsaker disse ulykkene for å unngå dem.

Fartsovertredelse

Ifølge ArcaMax nettstedet, er fart den viktigste årsaken til trafikkrelaterte dødsfall. Men dette betyr ikke nødvendigvis innebære å overskride fartsgrensen. Mens postet grensen er et egnet referansepunkt, andre forhold, for eksempel veien størrelse, kvalitet, værforhold og den type bil er alle variabler som må vurderes. For eksempel, hvis fartsgrensen er 50 km / h, kan reise på det tempoet være fint på en klar dag. Men en snøstorm gjør at mye mer usikre.

Narkotika og alkohol

Svekket kjøring er neste på listen. Sunn fornuft skulle tilsi at hvis en driver dom eller reaksjonstid er svekket, er sjansene for en dødsulykke er mye større. I USA den juridiske blod alkohol innhold (BAC) er 0,08 prosent i de fleste stater. Unntakene er Delaware, Colorado og Minnesota, hvor grensen er 0,10 prosent. Men selv en promille på 0,05 prosent være farlig.

Seat Belt Forsømmelse

Ikke på seg bilbelte er en annen ledende årsak til trafikkdødsfall. Iført bilbelte reduserer risikoen for skade med opptil 50 prosent. Ved ikke på seg bilbelte, sjåfører og passasjerer er sårbare fra alle retninger. Sikkerhetsbelter er ganske effektive i å beskytte fronten av en persons kropp, som er det området som oftest berørt under en kollisjon.

Tretthet

Tretthet tar fjerdeplassen når det kommer til å forårsake dødsulykker. Trøtthet kan påvirke noen, men det er flere faktorer som er en katalysator for disse ulykkene. Ting som skiftarbeid kan påvirke en driver søvn mønster, som fører dem til å sovne ved rattet. Medisinske lidelser som narkolepsi, er også ansvarlig, som er bruk av alkohol eller visse medisiner.

Kjønn og alder

ArcaMax nettside forklarer at unge mannlige sjåfører over hele verden er det mest sannsynlig demografisk å være involvert i dødsulykker. Spesielt er risikoen tre ganger mer sannsynlig blant menn i alderen 16 til 20, i motsetning til sjåfører som er 25 år eller eldre. Grunnen til dette er at yngre sjåfører er mindre modne og erfarne, som kan føre til overdreven og uvøren spenningen-søker.