Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne antisosial personlighetsforstyrrelse

Hvordan gjenkjenne antisosial personlighetsforstyrrelse


Hvis du har sett karakter av en snikende djevel som Hannibal Lecter i Nattsvermeren, 'Jigsaw' John Kramer i Saw, eller American Psycho Patrick Bateman, har du fått et innblikk i de mentale arbeidet i en person med antisosial personlighetsforstyrrelse.

Ofte merket psykopater eller sosiopater, mennesker med denne lidelsen funksjon på en helt annen planet av eksistens enn resten av oss. Official diagnose i vanligvis ikke bestemmes før den berørte individ når voksen alder, derimot, er det flere synlige tegn som tyder på tilstedeværelsen av denne forstyrrende uorden.

Hvordan gjenkjenne antisosial personlighetsforstyrrelse

•  Utdanne deg selv. Hvis du, et familiemedlem eller noen du kjenner har vært plaget med psykiske problemer i mange år uten en definitiv diagnose, kan denne usikkerheten sakte rakne noen følelse av normalitet kan du noensinne har hatt. Når du arbeider med psykiske lidelser, er det viktig at du være utdannet. Les hver bok tilgjengelig på lidelse-dette gjelder alle psykiske lidelser, ikke bare antisosial personlighetsforstyrrelse. Gjøre forskning på nettet. Besøk støtte fora og grupper.

Antisosial personlighetsforstyrrelse er en villedende sykdom som tar på seg en kameleon-aktig hud. Det kan være maskert av mindre forstyrrende lidelser, for eksempel Opposisjonell / Defiant Disorder, ADHD, borderline personlighetsforstyrrelse og mer. Denne stadig skiftende utseende, er imidlertid en hoved karakteristisk for antisosial personlighetsforstyrrelse, og en av grunnene til at det kan være så vanskelig å diagnostisere skikkelig.

For å få en bedre forståelse av antisosial personlighetsforstyrrelse, må du vite omfanget av symptomer og tegn. Mens noen av disse egenskapene, alene, ikke definerer denne lidelse, kan tilstedeværelsen av mange eller alle av dem kan være en sterk indikator.

Symptomer:

* Compulsive lying and stealing
* Constant violation of others' boundaries and privacy
* Experimentation and abuse of substances (smoking, drinking, drugs)
* Aggressive, violent behavior
* Persistent state of agitation
* Inability to tolerate boredom
* Conduct disorder diagnoses in childhood
* Lack of remorse or conscience, especially with regards to suffering and pain of others
* Charming demeanor
* Impulsivity
* A heightened sense of entitlement
* Inability to socialize (making & keeping friends)
* Recklessness
* Difficulty in dealing with authority figures

Selvfølgelig, er du ikke kommer til å vite tidlig i barndommen at du må være på jakt etter tegn eller symptomer; Men hvis barnet er diagnostisert med andre atferdsforstyrrelser, kan du begynne å dokumentere og følge utviklingen av tegn og symptomer som kan tyde på flere saker. Selv om du ikke har dokumentert en ting, har du mest sannsynlig vil huske atferd og egenskaper som var til stede i tidlig barndom, og vil se de åpenbare tegn som barnet blir eldre.

Nå er det på tide å begynne å holde en rekord! Du får svært lite hjelp fra de psykiatriske og medisinske miljøer hvis du ikke er bevæpnet med informasjon og poster for å sikkerhetskopiere dine mistanker.

Få uttalelser fra skolen, fra familiemedlemmer og andre som er i umiddelbar nærhet til denne personen.
Hold styr på tidligere diagnoser, sykehusinnleggelser og behandlinger som har vært ansatt.
* Hvis vold eller kriminalitet blir en faktor, må du stole på din lokale politimyndigheter for å få hjelp. Om ikke annet, og kalte dem gir ytterligere underlagsdokumentasjon.

Det mest kritiske aspektet ved å gjenkjenne antisosial personlighetsforstyrrelse kan også være de vanskeligste å stri med, på et følelsesmessig nivå. Ingen ønsker å innse at deres barn eller kjære kan være plaget med denne typen sykdom; derimot, er den smertefulle sannheten er at denne personen trenger hjelp, og har potensial til å skade seg selv og til andre. Derfor er det viktig at du ikke tillate noen form for voldelig adferd å fortsette ubesvart. Igjen, involvere myndigheter, behandlere, sosialarbeidere eller andre som er i en posisjon av autoritet. Ikke sitt på dette, fordi det ikke kommer til å gå bort, og det er ikke noe som du kan feie under teppet. Du må være i stand til å skille følelser fra fakta, og du er nødt til å opprettholde en Steely besluttsomhet når det gjelder å få hjelp og behandling for denne personen.

Hint

  • Finne støtte. Fora og grupper, på nettet eller i person, kan gi deg viktig hjelp og forståelse.
  • Vær innbitt vedvarende når det gjelder å få behandling for den enkelte. Hvis du føler at du ikke får riktig hjelp på ett sted, fortsette å søke.
  • Igjen, dokument. Så snart du innser hva du kan være i for, begynne å holde postene. Ikke bare gjør dette hjelpe deg, er det viktig for å få riktig behandling!
  • Stay tuned for neste termin, hvor jeg vil diskutere hvordan å leve med noen som lider av antisosial personlighetsforstyrrelse.
  • Hvis du, din familie, eller noen andre er i umiddelbar fare, ikke bare sitte der og håper det vil gå over. Ring 911.
  • Våkn opp! Antisosiale personlighetstyper er master manipulatorer. De vil si, gjøre og være hvem de må være for å dekke sine egne agendaer. Smertefullt å erkjenne, men sant.
  • Jeg er ikke en autoritet på denne sykdommen, er heller ikke dette en all-inclusive diskusjon om denne lidelsen. Du må gjøre leksene dine. Jeg har forsket på dette problemet, men hvis jeg har utelatt noe eller mistated noe informasjon, vennligst gi meg beskjed! Takk!