Digidexo.com

Hvordan lage hostesaft

Hvordan lage hostesaft


Hostesaft kan bli kjøpt over disk, men du kan også gjøre det fra ingredienser fra kjøkkenet og helse-mat butikk. Du kan ikke føle at shopping når du blir syk, så kan det være en god idé å samle ingredienser du trenger og ha dem klar til å piske opp i en hostesaft ved første tegn på en hoste eller sår hals.

Bruksanvisning

•  Ta med to kopper vann til å koke på komfyren eller i mikrobølgeovnen. Du kan bruke en pan så liten som 2 liter for å gjøre hostesaft.

Hakk opp noen elecampane rot i små biter. Elecampane rot er en naturlig hoste suppressant og hele roten kan kjøpes på en helsekost butikk. Hvis du ikke finner det, kan du erstatte ingefær rot. Legg de grunn brikkene til det kokende vannet.

Kok roten i flere minutter før det begynner å bli myk. Deretter presse saften fra en halv sitron og legg den til blandingen. Du kan legge saften fra en hel sitron hvis du kan stå smaken.

Legg et par skjeer av honning til hostesaft. Honning ikke bare vil berolige halsen, dekker det opp noen ubehagelig smak i hostesaft. Du kan bruke hva som helst annet du ønsker å forbedre smaken som sukker eller peppermynte.

Hell i et par skjeer av din favoritt whisky hvis du ønsker. Whiskyen hjelper deg å slappe av og sove, og er bra for en nighttime rette.

Lag hostesaft fersk hver 4 til 6 timer og drikke mens symptomene dine vedvarer.