Digidexo.com

Naturlig måte å bli kvitt strekkmerker

Strekkmerker oppstår når huden er strukket til et punkt der dermis bryter ned. Dette fører til at huden vev for å bli opphisset. Blødning oppstår også under huden, som tillegger den røde utseende. Strekkmerker oppstår vanligvis hos gravide kvinner, vektløftere og folk som får en betydelig mengde vekt. Det er flere naturlige midler for å eliminere eller forebygge strekkmerker.

Lotion

Hvis du er gravid eller i ferd med å gå opp i vekt eller annen grunn, er det visse ting du kan gjøre for å redusere fremkomsten av strekkmerker. Kjøp en lotion, krem ​​eller olje spesielt utviklet for å fjerne strekkmerker. Disse produktene kan finnes i ditt apotek. Du kan også spørre på apoteket eller helsepersonell å anbefale et produkt for deg.

Påfør kremen til mage, lår, bryster, rumpe og noe annet område av kroppen der huden kan strekke. Gravide kvinner bør konsentrere sin innsats på magen og brystene. Folk begynner en vektløfting program bør konsentrere seg om muskelgrupper de trener. De fleste kremer foreslår programmet to ganger daglig, men alltid henvise til instruksjonene på pakken.

Vitaminer

Vitamin E og C er viktig for å behandle strekkmerker. Vitaminer fungerer best når den kombineres. Pass på at du spiser tilstrekkelige mengder av begge disse vitaminene i kosten. Foods høy i vitamin E inkluderer mandler, solsikkefrø og oljer, og brokkoli. Mat høyt på vitamin C inneholder kiwi, appelsiner, sitroner og lime.

Stress

Kortisol er et hormon som kroppen naturlig utgivelser som en reaksjon på stress. Forhøyede nivåer av kortisol har vært knyttet til vektøkning og strekkmerker. For å redusere risikoen for strekkmerker, er det viktig å kontrollere stress i livet ditt. Finn et egnet strømuttak for å lindre stress. Det kan være trening, meditasjon, skriving, musikk eller tegning. Når du føler begynnelsen tegn på stress, øv deg på uttaket. Du bør også eliminere stressende mennesker eller situasjoner når det er mulig. For eksempel, hvis du har en venn som understreker deg ut, kan det være på tide å avslutte forholdet eller i det minste kutte ned på å se henne.