Digidexo.com

Bivirkninger av Ginger Supplements

Bivirkninger av Ginger Supplements


Ingefær supplement er en underjordisk stilk (en rhizome) i et anlegg som brukes i mer enn 2000 år i indisk, arabisk og asiatiske medisiner, ifølge University of Maryland Medical Center. Planten har vært brukt til mange plager og sykdommer, inkludert kvalme av bevegelse, graviditet eller kjemoterapi; betente ledd; og kreft.

Allergisk reaksjon

Noen pasienter har hatt allergiske reaksjoner på ingefær kosttilskudd. Disse reaksjonene har tatt kontakt utslett og øye reaksjoner. Disse har som oftest skjedd med mennesker som jobber med ingefær direkte eller gjelder ingefær til deres hud, eller de som har blitt diagnostisert som allergisk mot Perubalsam, ifølge Medline Plus. En allergisk reaksjon med ingefær kan oppstå hvis en pasient er allergisk mot rød ingefær, skall ingefær, grønn kardemomme eller planter av Costus familien.

Blood Medisinering

Ifølge Mayo Clinic, blir komponentene av ingefær antatt å ha en anti-blodplate-virkning på blod. Hvis dette er sant, ville det bety at ingefær har en lignende aksjon for å aspirin, og det kan også være mer potent. Hvis dette er tilfelle, til pasienter som trenger operasjon eller som tar medisiner for å bremse blodpropp bør unngå å ta ingefær kosttilskudd. I tillegg kan ingefær redusere blodsukkernivået også. Dette betyr at pasienter som tar diabetiker medisin eller insulin kan være lurt å oppsøke lege før du bruker ingefær.

Gastrointestinale problemer

Ingefær kan forårsake sporadiske gastrointestinal komfort. Noen individer har rapportert raping, halsbrann, oppblåsthet, gass, kvalme og en dårlig smak i munnen. Dette har skjedd mer med pulverisert ingefær enn noen annen form. Ifølge Medline Plus, har noen få tilfeller forekommet der en pasient svelget ingefær uten å tygge den, forårsaker en intestinal blokk. På grunn av disse potensielle bivirkninger, bør pasienter med blokkerte tarmen, magesår, gallestein og inflammatorisk tarmsykdom snakke med en lege før du bruker ingefær.

Blodtrykk og hjertefrekvens

The Mayo Clinic nevner at ingefær har forårsaket unormal hjerterytme i laboratorietester, men disse resultatene er ennå ikke blitt bekreftet hos mennesker. Som en forholdsregel, kan det være best å unngå ingefær hvis du har opplevd noen form for hjertefeil. Av samme token, har ingefær vært antatt å både heve og senke blodtrykket ved forskjellige kilder. Hvis du tar blodtrykket medisiner for enten heve eller senke blodtrykket, snakke med en lege før du bruker ingefær.