Digidexo.com

Hva er behandlingen for Mercury Toxicity?

Hva er behandlingen for Mercury Toxicity?


Mercury toksisitet er en alvorlig tilstand. Kvikksølv, et tungmetall som finnes i noen gamle dental amalgam og i noen fisk --- spesielt tunfisk, sverdfisk, hai, konge makrell og tilefish fra Mexicogolfen --- kan føre til alvorlige nevrologiske problemer. Fordi det kan forbli i kroppen i 15 til 30 år, og føre til utallige skade, mange lider søke behandling for sykdommen.

DMPS og DMSA

Alle behandlinger for kvikksølvtoksisitet fokusere på fjerning av kvikksølv fra pasientens kropp. Mange fremgangsmåter er kjent som chelatering terapi. I denne behandlingen, bruker legen ulike stoffer for å hjelpe til med fjerningen. DMPS --- en-syre-molekyl med to frie sulfhydrylgrupper --- danner komplekse molekylstrukturer med tungmetaller. DMPS, utviklet i 1950 i det tidligere Sovjetunionen, har vært brukt til behandling av metalltoksisitet siden 1960-tallet. Kvikksølv i kroppen festes til DMPS, som så blir fjernet fra kroppen som en del av den vanlige rensing syklus. DMPS ble produsert under merkenavnene Heyl og Dimaval.

Ifølge Dietrich Klinghardt, grunnlegger av American Academy of Neural Therapy, er dosen for DMPS anslått til 3 til 5 mg per hver kilo kroppsvekt. Behandlinger skjer en gang hver måned. Den DMPS injiseres intravenøst ​​og er helt utskilles i cirka åtte timer. Noen fagfolk advarer om at DMPS aldri bør brukes på pasienter med amalgamfyllinger, som inneholder kvikksølv.

En andre løsning --- --- DMSA festes også til kvikksølv i kroppen. Pasienter muntlig svelges DMSA. Det er en av de få midler som penetrerer hjerneceller. Denne karakteristikken er spesielt bemerkelsesverdig gitt at noen undersøkelser, inkludert en 1992 studie ved Vanderbilt University School of Medicine, har konkludert med at hjernen er den mest kritiske målet for behandling av kvikksølveksponering. DMSA fjerner kvikksølv via galle og nyrer. DMSA synes å forbli i kroppen i lengre perioder av gangen, og det tar lengre tid å feste til kvikksølv molekyler. Faktisk, en 1994 studie publisert i "Human Experimental Toxicology" bemerket at kvikksølvkonsentrasjoner ble bare marginalt påvirket av bruk av DMSA.

Chlorella og Cilantro

Noen planter suge opp spor av mineraler, inkludert metaller. Chlorella absorberer kvikksølv, som deretter skilles ut gjennom avføringen. I hovedsak, det eliminerer kvikksølv hovedsakelig fra fordøyelseskanalen, inkludert tarmen. Men chlorella fører gastrointestinale plager hos noen pasienter.

Cilantro, den grønne delen av urten koriander, hjelper også i behandling av kvikksølvforgiftning. Det betyr ikke skille ut kvikksølv fra kroppen, men det er i stand til å trekke kvikksølv fra hjernen og ryggmargen. Den beveger seg kvikksølvet til andre celleområder, der DMPS eller DMSA kan deretter fjerne den.

Antioksidanter

Vitamin E, vitamin C og selen hjelp for å fjerne spormineraler som for eksempel kvikksølv fra kroppen. Faktisk er noen leger foretrekker å bruke vitamin C i stedet for DMPS eller DMSA, injiseres intravenøst ​​i doser på 25 til 100 g. Mange andre over-the-counter kosttilskudd er anbefalt av individer for behandling av kvikksølv toksisitet, men få av dem er anbefalt av leger.