Digidexo.com

Progesteron krem ​​for behandling av Ovarian cyster

Cyster på eggstokkene, et vanlig problem blant mange kvinner, kan behandles gjennom riktig bruk av progesteron krem. Mange er kjent med Dr. Lee forskning som populariserte bruken av progesteron krem ​​for behandling av denne sykdommen.

Definisjon

Progesteron er et hormon som produseres naturlig i kroppen under menstruasjon og graviditet. I form av en krem, kan det anvendes for å behandle en rekke kvinnelige problemer, inkludert ovariecyster, brystkreft, PMS og symptomer på menopause.

Skjemaer

Progesteron krem ​​er tilgjengelig både over disk og på resept skjema. Selv om over disk versjonen kan kjøpes uten en lege besøk, er resepten skjema ofte mer kostnadseffektivt.

Hvor skal man søke

Kremen kan brukes på noen del av kroppen som har rikelig med blodstrømmen, inkludert håndflatene, fotsålen, bryst, mage og lår. Det absorberes i fettceller og deretter overføres til blodet.

Ved å bruke

Førti milligram av Kremen skal påføres begynner på dag seks av en kvinnes syklus, med dag én være den første dagen av mensen. Den skal brukes til dag 20, og deretter behandling bør stoppe før dag seks av hennes neste periode. Dette bør fortsette i flere måneder.

Ta kontakt med din lege

Som alltid er det viktig å rådføre seg med legen din før du starter noen form for behandling, herunder progesteron krem.