Digidexo.com

Bruk av Hvit mineralolje

Hvit mineralolje, et biprodukt av petroleum, er også kalt parafinolje og består av hydrokarboner. Hvit mineralolje er billig og har mange bruksområder. Den brukes i produksjonen av baby olje og kosmetikk, for fjerning av sminke og i kjøkken applikasjoner.

Baby Oil

Hvit mineralolje er en bestanddel av babyolje. Den brukes i produksjon av baby kremer og lotions. Hvit mineralolje har fuktighetsgivende karakteristiske og blander lett med de andre kosmetiske ingredienser. Det er også fargeløs, luktfri og smakløs. Fordi det er et biprodukt av petroleum, er det billig også. Hvit mineralolje bidrar til å hindre vann fra å forlate kroppen gjennom huden og dermed unngår for tidlig aldring. Ifølge undersøkelser gjort av Pharma Cosmetix Forskning of Virginia og en rapport utgitt av Blackwell Journal of Cosmetic Dermatology, hjelper hvit mineralolje beskytte huden og naturlig fukter det.

Kosmetisk og Makeup Fjerne Agent

Jo høyere grad av hvit mineralolje anses den sikreste fuktighetsgivende agent og dermed finner sin bruk i kosmetikk. Det er ikke-irriterende og virker som en antioksidant. Hvit mineralolje er også ansett for å være effektive for healing sår. Dessuten har hvit mineralolje evnen til å fjerne fett. Fordi det ikke er skadelig for huden, er det som vanligvis brukes for fjerning av sminke. Ifølge Code of Federal Regulations (CFR), kan hvitt mineral brukes i over-the-counter hud protectant legemiddelpreparater.

Kjøkken Applications

De tre kjøkkenutstyr kan fornyes ved bruk av hvit mineralolje. Således danner den en hovedbestanddelen av skjeen olje og skjærebrett olje. Den hvite mineralolje har vannavvisende egenskaper og beskytter også mot flekker. For å gjøre den mer effektiv, kan hvit mineralolje blir oppvarmet og blandet med en del av bivoks og deretter påført på de tre delene. Oljen gir en flott finish til de tre delene. Hvit mineralolje brukes også for vedlikehold av slakter blokk counter-topper. Riper på en kleberstein counter-top kan fjernes ved å bruke hvit mineralolje. Det hjelper avdekke rikdom av kleberstein naturlige farge. Dessuten hjelper anvendelsen av hvit mineralolje for å holde hele overflaten av kleberstein uniform. Den hvite mineralolje må brukes umiddelbart etter kleberstein counter-top er installert. Deretter, vil frekvensen være avhengig av bruken.

Leire Pots

Hvit mineralolje benyttes for kondisjonering av leirpotter. Anvendelse av hvit mineralolje til en leirgryte gir den et vintage utseende som er veldig populært nå. Kunstnere bruker også hvit mineralolje for sine kreasjoner i leire som små skulpturer. Det er også brukt for conditioning hjem innredning artikler laget av leire.