Digidexo.com

Slik fjerner giftstoffer fra føttene

Slik fjerner giftstoffer fra føttene


Uansett hva forebyggende tiltak du tar, vil kroppen din komme i kontakt med skadelige giftstoffer hver dag. Giftstoffer finnes i maten vi spiser og luften vi puster inn, som følge av plantevernmidler, husholdning kjemikalier, kjæledyr dander, passiv røyking og andre forurensende stoffer. Regelmessig avgiftning fjerner disse giftstoffer fra kroppen din og bidra til å forbedre immunforsvaret. Lever og nyrer er kroppens viktigste organer som arbeider for å rense kroppen for giftstoffer. Giftstoffer er også gitt ut gjennom huden ved svetting. Det er noen skritt du kan ta for å fjerne giftstoffer fra føttene.

Bruksanvisning

•  Børst føttene kraftig med en tørr pensel eller loofah, ved hjelp av en sirkulær bevegelse for å stimulere huden og fremme utgivelsen av giftstoffer, så ta en dusj for å vaske bort giftstoffer. Tørr børsting er en russisk teknikk som bidrar til å fjerne døde hudceller, fremmer cellevekst, forbedre nervesystemet og rense lymfesystemet.

Sug føttene i en løsning av en gallon varmt vann og en kopp Epsom salt for å fremme svette og trekke ut giftstoffer fra føttene. Varmt vann vil indusere svetting og magnesium i Epsom-salter er antatt å bli absorbert inn i huden for å hjelpe til med sirkulasjon, samtidig som det trekkes ut giftstoffer gjennom huden.

Pakk føttene i fuktig tang eller suge i et fotbad med varmt vann og tang; du kan også kjøpe en hjemme-tang maske til å gjelde for dine føtter. Det varme vannet vil hjelpe deg til å svette ut giftstoffer, mens tang har lenge vært assosiert med evnen til å trekke giftstoffer fra kroppen.

Påfør en grønn te og eddik fot avgiftning pad til bunnen av hver fot, la dem på over natten og ta i morgen. Selv om det fortsatt under debatt, er denne kinesiske foten avgiftning ment å trekke giftstoffer ut gjennom føttene, avslører en sort pad i morgen.

Tips og advarsler

  • Bruk en kombinasjon av disse metodene for å forbedre dine detox resultater.